Pomoc oko Kamenca u Zuci

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
howden
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 19, 2014 1:16 pm

Pomoc oko Kamenca u Zuci

Post od howden »

Treba mi savjet .
Prosle godine sam imao tezak udes,polomio sam da drugacije ne kazem svaku mogucu kost,imao sam operacio kuka gdje su mi ugradili dva sarafa,lezao sam u bolnici 2 mjeseca u nepokretnom stanju radni extenzija,,u medju vremenu sam dobio napad zuci u kojem imam kamen vec od ranije,,7 dana sam povracao nekakav mulj i dalvali su mi samo infuzije jer me nisu mogli operisat zato sto nisam navodno mogao hodat radi operacije kao kad bih operisao i zuc moraju me odmah dignut na noge.

Sad sam se oporavio od tog udesa ali moram ici za Ameriku da radim,od tad nisam vise nikad dobio napad niti sam osjetio bol u zuci.
Imam 3 kamena po otprilike oko 2,5 cm kako su mi rekli u bolnici.

Zanima me informacija, DALI MOGU KAKO DA TE KAMENCE IZBACIM IZ SEBE PRIRODNIM PUTEM ,nekim cajevima,receptima i slicno.
Jer nebih volio da me u Americi ti bolovi safataju posto se nemogu kuci vratit 6 mjeseci.

Zahvalio bih se unapred na svakom komentaru.
LP.
Odgovori