Pozdrav svima,
Prošle noći me iz sna probudio oštar bol u donjem delu stomaka. Ubrzo sam završio na wc šolji (dva puta). Prvi put je bila relativno okej stolica, dok je druga bila proliv. Vratio sam se u krevet ali me žigalo još par minuta i nakon toga se sve smirilo. U stolici (koliko sam mogao da vidim) nije bilo krvi, ali na toalet papiru sam video dve crvene tačkice. E sad s obzirom da me anus malo peče, tu krv sam pripisao tome.
Slične situacije su mi se dešavale i ranije, mada je poslednja ovako jaka bol bila pre nekoliko meseci. Zaboli kao da me neko ubode nožem, ali prođe za manje od desetak minuta. E sad me već sve ovo malo brine. Zakazao sam lekara za sledeću nedelju (jer se naravno kod nas sve zakazuje a sad je već petak), pa me zanima ako ima neko upućen na šta bi ovo sve moglo da "smrdi"?
Napominjem da imam 35 god i da sam pre pet godina operisao slepo crevo.
Oštar bol u stomaku. I to noću.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Oštar bol u stomaku. I to noću.
Вероватно имаш оштећење једног дела дебелог црева и када столица наиђе на њега то изазове реакцију. Вероватно реагује на љуту храну. Да ли си јео нешто љуто?
Volim ljuto ceo život, ali sada sam tu hranu skoro pa izbacio sa jelovnika.
Za vikend sam dao stolicu na analizu okultnog krvarenja i nalaz je negativan. Lekar me poslao na brdo nekih analiza tipa krv, urin, stolica i pregled ultrazvukom.
Pojma nemam zašto krv i urin, ali ajd, nisam lekar pa da se ne pravim mnogo pametan.
Sad svako jutro imam po dve stolice (prva je ok, a druga kašasta i tanka) u roku od 20-tak minuta i creva znaju tokom dana prilično da krče a imam i osećaj da moram ponovo u wc, a kad odem ono ništa.
Baš me nervira i stvarno ne znam šta da mislim...
Za vikend sam dao stolicu na analizu okultnog krvarenja i nalaz je negativan. Lekar me poslao na brdo nekih analiza tipa krv, urin, stolica i pregled ultrazvukom.
Pojma nemam zašto krv i urin, ali ajd, nisam lekar pa da se ne pravim mnogo pametan.
Sad svako jutro imam po dve stolice (prva je ok, a druga kašasta i tanka) u roku od 20-tak minuta i creva znaju tokom dana prilično da krče a imam i osećaj da moram ponovo u wc, a kad odem ono ništa.
Baš me nervira i stvarno ne znam šta da mislim...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Прво немој да једеш храну која може да иритира дебело црево. Друго, узми да пијеш пробиотике. Препоручујем Натролов Ацидофилус пробиотик, ујутру и увече. За послеподне да узмеш на пример Мултилак. Иначе, пробиотици се пију на празан желудац и бар пола сата пре јела.