Iscedak iz grudi - koliko dugo po prestanku dojenja?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
analj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 2:18 pm

Iscedak iz grudi - koliko dugo po prestanku dojenja?

Post od analj »

Drage moje mame ili poznavaoci,

Koliko dugo po prestanku dojenja se javlja iscedak iz grudi? Ja sam prestala dojiti moje dete pre skoro 5 meseci, ali i dalje kada pritisnem bradavice ima sto mleka sto necega nalik kolostrumu...

Hvala !!!!!
Zvučnik
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 11:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Zvučnik »

NE ZNAM.JA GA IMAM VEĆ 12 GODINA.KONTROLISALA SAM HORMONE JEDNOM PRILIKOM JE VREDNOST PROLAKTINA BILA POVIŠENA ,A DRUGI PUT VRLO MALO POVIŠENA.ODLAZILA SAM KOD GINEKOLOGA MEĐUTIM NISAM DOBILA NIKAKAV LEK.TEK PRILIKOM ODLASKA KOD JEDNOG PRIVATNIKA DOBILA SAM BROMERGON.
UZ TO SAM IMALA I POVIŠENE VREDNOSTI ANDRSTERONA,PA P NAŠIM LEKARIMA NI TO NIJE NIŠTA.MOJA MALJAVOST JE UZROK MOJE GENETSKE PREDISPOZICIJE.
MEĐUTIM OD PRVOG PORODA NISAM OSTAJALA TRUDNA I ONO ŠTO SAM PISALA PRE, TRAJANJE MENSRUACIJE SE SMANJILO NA 2-3 DANA ,NAKON 1 MESECA DOJENJA.
ZATO JE VAŽNO NAĆI DOBROG ENDOKRINOLOGA KAKO SE NE BI ZAVUKLA U NEKE VEĆE PROBLEME.
POZDRAV!
analj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 16, 2006 2:18 pm

Post od analj »

E pa upravo je stitna zlezda razlog zbog kojeg sam i okacila temu.Pre mesec dana sam radila analizu hormona i TSH mi je bio iznad ref.vrednosti. ( ref. vrednosti su 0.1-4.0 a moj rezultat je bio 5.5), i procitala sam negde da se kao jedan od simptoma smanjenog rada stitne zlezde moze javiti taj iscedak iz grudi...
zato me je i zanimalo koliko su druge mame nastavile da imaju mleka ili tih nalicja mleka posle prekida dojenja..

U svakom slucaju hvala!!
Zvučnik
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 11:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Zvučnik »

REZULTATI HORMONA ŠTITNE ŽLEZDE SU KOD MENE U REDU.
JEDINO SU OOVIŠENE VREDNOSTI PROLAKTINA I MUŠKOG HORMONA.
Odgovori