Uvecana stitna zlezda

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
mksmvcvrc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2014 1:02 pm

Uvecana stitna zlezda

Post od mksmvcvrc »

Postovani,

ako mi neko moze odgovoriti. Naime imam Hasimotov tireoidis vec nekoliko godina, posle prve trudnoce. Lecen je od prosle godine, i hormoni su od tada stabilni. Imala sam strumu koja se smanjila od terapije. Zatrudnela sam i rodila drugo dete. Hormoni su mi bili stabilni sve vreme. Sada dojim, beba ima 5 meseci. Ali posle porodjaja stitna zlezda mi se duplo uvecala, terapija koju pijem je sve manja i manja (pila sam 100 mikro grama u trudnoci, sada 25), antitela vise nemam (?) a zlezda otecena. Stvarno sam zbunjena.
kasfero srb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 03, 2014 11:43 am

Re: Uvecana stitna zlezda

Post od kasfero srb »

www.kasfero.de (kopirani link) , specijalisti za prirodnu medicinu. Preparati: Prirodni stimulansi za pospesenje procesa samolecenja i regeneracije stitne zlezde u oblasti hiper i hipotireoidizma. Cisto prirodni proizvodi.
Odgovori