Čudno krčanje stomaka

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dusan29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2014 12:29 pm

Čudno krčanje stomaka

Post od Dusan29 »

Ljudi, imam problem već nekih 10-ak dana možda i više. Svako jutro me probudi oko 8 sati, znači ne bitno kad legnem tad se probudim i osetim krčanje u stomaku i imam vetrove.
Znači bukvalno svako jutro isto.
Stolica mi je normalna.

Pre nekih dva meseca sam imao proliv, voden, pa sigurno u tom danu sam 10 puta išao u WC. Na urgetnom su me poslali kod psihjatra ili psihologa, jer sam u urgetnom rekao da osećam nervozu u stomaku ( tad sam i bio malo više nervozan, počeo da preispitujem život i sl. ) u Palmotićevu a ona mi je za opuštanje prepisala Ksalol što mi je pomoglo kod ovih simptoma oko raspoloženja i sl., i to sam pio možda dve nedelje i prestao. A od pre nekih 10 dana mi se javlja to sam crevima što sam gore opisao.

Nisam bio kod doktora za to krčanje i vetar jer sam mislio da mi je to nešto samo trenutno.
Mona Liza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 06, 2005 10:50 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Čudno krčanje stomaka

Post od Mona Liza »

Svaki zdravstveni problem potice uglavnom od ishrane i "od glave". Kako se hranis ?
Odgovori