Dijareja
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 10, 2014 1:05 pm
Dijareja
Imam 19 godina u poslednjih 25 dana imam dijareju koja se iz dana u dan menja,primao sam infuzije,pio loperamid,linex,pro life i nista mi od toga nije pomoglo,nosio sam stolicu na pregled i svi rezultati su negativni,pokusao sam s dijetom ali ni ona ne pomaze,inace bavim se sportom.. ako neko ima neko neki savet bio bih zahvalan...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Dijareja
Дуготрајна дијареја је веома опасна што значи да треба што пре да је се решиш. Није ми јасно како ти Лоперамид није помогао. Он толико ефикасно зауставља рад црева да је опасан. Да ли си пробао Мултилак? За њега кажу да је најбољи пробиотик.
Ево још неких средстава против пролива:
- линцура
- рендане јабуке (без коре)
- Кока кола
- петролеј
- акупресура (нађи болне тачке на табанима па их масирај)
Петролеј је незгодан јер он сам може да изазове пролив пошто је масан, али одлично убија паразите. Е сад, не знам како би ти легао на изиритирано дебело црево.
Ево још неких средстава против пролива:
- линцура
- рендане јабуке (без коре)
- Кока кола
- петролеј
- акупресура (нађи болне тачке на табанима па их масирај)
Петролеј је незгодан јер он сам може да изазове пролив пошто је масан, али одлично убија паразите. Е сад, не знам како би ти легао на изиритирано дебело црево.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 10, 2014 1:05 pm
Dok koristim Loperadim nemam stolicu,odmah nakon prekida terapije javlja se dijareja...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
То значи да Лоперамид делује, међутим он не може да те излечи јер му то није намена.Djordje123321 napisao:Dok koristim Loperadim nemam stolicu,odmah nakon prekida terapije javlja se dijareja...