Klomifen ?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Mimiks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 05, 2013 8:16 pm

Klomifen ?

Post od Mimiks »

Dobar dan , zelela bih da cujem misljenje u vezi leka Klomifen,dr mi ga je upravo prepisao za narednih 5 dana,obzirom da su 2 godine bezuspesnog pokusavanja iza mene i supruga za potomstvom.Sto se njegovih rezultata tice sve je u redu,pije skoro 2 meseca Ezerex.Pre ovog lek sam pila 12 tableta Orgametila . A takodje sto se mojih svih rezultata tice je sve u redu,radjeni su mi svi brisevi,biopsija,papa,isla sam na ul.zvuk skoro svakog dana zbog pracenja plodnih dana,ali bezuspesno je jos.
Unapred zahvalna !
Jelena_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 25, 2013 11:18 pm

Re: Klomifen ?

Post od Jelena_bg »

Molim te reci mi da li si našla negde klomifen i gde? Ja treba da počnem da ga pijem sutra a u 10 apoteka su mi rekli da taj lek vise nema da se kupi kod nas.
Pozdrav
Mimiks
Novi član
Novi član

Post od Mimiks »

Jesam u Krusevcu ,posto sam odatle.Ali u jednoj jedinoj apoteci :-)
Jelena_bg
Novi član
Novi član

Post od Jelena_bg »

Da li molim Vas možete da mi kažete kako se zove apoteka? Da pokušam da ih pozovem i pitam da li mogu da mi pošalju za Beograd. Pokušaću sutra da zovem još neke apoteke po Beogradu ali ako ne nadjem onda da vidim sa njima da dogovorim nešto.
Mimiks
Novi član
Novi član

Post od Mimiks »

Zove se Andjela,mislim da kutija kosta oko 500din...Ja sam zavrsila sa terapijom !
Jelena_bg
Novi član
Novi član

Post od Jelena_bg »

Zvala sam pre par minuta i javila mi se neka zena koja kao da prvi put cuje za klomifen. A odgovor je bio da nema. :(

Hvala. Pozdrav.
traidira
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 09, 2013 10:09 am

Post od traidira »

Hmmm, verovatno se kasno javljam, ali da znas za sledeci put u Beogradu klomifen mozes da nadjes u apoteci Igor, u resavskoj ne znam tacno koji broj, pogledaj na netu, lek nije registrovan kod nas, zato ga i nema, idi dan pre nego sto treba da pocnes da pijes, jer se moze desiti da ga u tom trenutku nemaju fizicki u apoteci pa da donesu :D
sanjulina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 04, 2014 10:01 am

Post od sanjulina »

Dobar dan,prvi put koristim klomifen,imam28god,i 2god bezuspesnog pokusavanja da dobijemo bebce. Ginekolog mi je prepisao klomifen 50mg,5x1 zbog mojih jajasca koji jako sporo rastu,i za vreme ovulacije nedostignu potrebnu velicinu. 14.9 mi je bila zadnja menstruacija,a klomifen je rekao da pijem 2.10. i posle druge tablete mi se pojavio rozi iscedak. pa me muci da li je to normalno i da li sme da se piju te tablete u sredini ciklusa? I smemo li da radimo na bebi dok pijem klomifen. Unapred hvala veliko
Odgovori