Svakako treba da odes kod urologa cisto preventive radi da se snimi ultrazvukom, ali mislim da se ne radi o raku.
Ja sam imao taj rak i kod mene se u roku od oko mesec dana jedan testis uvecao oko tri puta u odnosu na normalnu velicinu, pri tom je cela situacija bila potpuno bez bola i bez ikakvih problema sa erekcijom, ejakulacijom, mokrenjem, testosteronom, sve ostalo je bilo normalno. To uvecanje sam trpeo oko mesec, mesec i kusur dana dok nisam shvatio da ipak nije normalno da mi jedan testis bude toliko veci od drugog. Kako sam shvatio iz prica - obicno i bude tako, samo bezbolno uvecanje jednog testisa u odnosu na drugi je znak za alarm...
Ja nisam imao vidljive metastaze na snimcima a i nista me nije bolelo po stomaku i abdomenu + doktori su mi objasnili da metastaze ne bole sve dok ne narastu malo vise da pocnu da smetaju drugim organima, a za to mislim da ipak treba da prodje vise od tih par meseci.
Pozdrav!
Bolovi u leđima, trbuhu i testisu...!!!!! HITNO
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Bolovi u leđima, trbuhu i testisu...!!!!! HITNO
urologu svakako da odes ali ja mislim da ti preterujes,kreni ti malo u akciju,necim se bavi, kreci se sto vise i sto manje citanja kojekakvih sajtova- svi mozemo da nadjemo nesto kad citamo simptome. Mlad si i nemoj se prepustati negativnim osecanjima,bar onim koji nisu dokazivi fizicki. SAMO AKTIVNOST FIZICKA MOZE DA TI POMOGNE U PREVAZILAZENJU PSIHOLOSKIH PROBLEMA, a ti problemi mogu biti uzrok cak i fizickim tegobama-veruj mi.
srecno
srecno