zeludacna kila ili nesto drugo :O
zeludacna kila ili nesto drugo :O
pozzz svima. slucajno sam u lezecem stavu napipao nesto odmah ispod grudi u sredini mozda 1 cm ispod nesto kao od prilike kao neko crevo znaci bez kontrakcije misica u totalno opustenom stanju uopste nije bolno ali pod prstima mogu da osetim nesto sto nemogu da objasnim sta je, moje pitanje glasi dali je normalno osetiti mozda ono crevo ili kako se to vez zove koje vodi do zeludca pod prstima ili je to mozda zeludacna kila. kao sto sam rekao totalno je bezbolno i osetim samo u lezecem stavu i bez ikakve kontrakcije misica. molio bih ako neko zna nesto neka napise unapred se zahvaljujem svima koji daju neki odgovor!!!
Re: zeludacna kila ili nesto drugo :O
dali je moguce da ja u stvari napipavam ovo http://bin.snmmd.nl/m/m1aypf1wj6b2.jpgzeksss napisao:pozzz svima. slucajno sam u lezecem stavu napipao nesto odmah ispod grudi u sredini mozda 1 cm ispod nesto kao od prilike kao neko crevo znaci bez kontrakcije misica u totalno opustenom stanju uopste nije bolno ali pod prstima mogu da osetim nesto sto nemogu da objasnim sta je, moje pitanje glasi dali je normalno osetiti mozda ono crevo ili kako se to vez zove koje vodi do zeludca pod prstima ili je to mozda zeludacna kila. kao sto sam rekao totalno je bezbolno i osetim samo u lezecem stavu i bez ikakve kontrakcije misica. molio bih ako neko zna nesto neka napise unapred se zahvaljujem svima koji daju neki odgovor!!!
druze,gledao sam po raznim forumima i svi pisu da je 99% to sto si postavio.Hrskavica koja kazu da "isplivava"zbog alkohola ili neceg drugog.Imam i ja isto tako,bas ispod grudne kosti na sredini,1-2cm je veliko i tvrdo.Kad stisnem misice na stomaku onda se jedva primecuje...niti boli niti nista.Ako mozes reci mi da li si bio na ultrazvuk i sta su rekli posto ja nemam vremena ovih dana da odem?!Pozz i sve najbolje
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Sep 08, 2014 12:00 am
Vec duze vreme mucim muku sa zeludcem.Imam zeludacnu kilu i imao sam neku heliko bakteriju na istom.Uz sve to stvorio se i kasalj tj.krkljanje.Intresuje me dal moze da prouzrokuje zaludacna kila i bakterija to krkljanje??