Naime, imam 17 godina, i mnogo imam problema sa neurednom mentruacijom. Problemi su poceli Pocetkom 15-e godine, kada citavu tu godinu nisam imala menstruaciju. Kada sam konacno otisla sa majkom kod doktora, otkrili su mi vodene ciste na levom jajniku, iako one nisu opasne, opet sam se brinula. Tada mi je moj ginekolog dao da pijem kapi "metilergometrin", ali sam ih morala prestati da pijem jer sam su mi misici u nogama otkazivali, a bolovi su bili jaki. Nakon toga sam dobila uputnicu specijalisti na Institutu za majku i dete, u Beogradu, ali tu sam samo dobila dijagnozu: Menstruatio irregularis alia N92.5.... Posle toga sam mentruaciju imala 3 meseca svaki dan, pa nekada nisam 2 meseca imala nikako, sve u svemu iznenada je dolazila..U oktobru 2013.godine, tacnije 19.10.2013. sam dobila neizdrzive bolove u predelu jajnika, i taj dan sam dobila, od toga dana do danasnjeg nisam, ali ponekad imam bolove u jajnicima. Mene brine sve to, i treba mi savet sta da radim, jer ne mogu bas da pricam sa porodicom o tome..Ako neko moze da me posavetuje, bila bih mu zahvalna.