Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
pisala sam da je doktorka bila nezadovoljna rezultatom papa testa jer je bilo jakih znakova inflamacije i zbog toga trazila briseve. http://www.doktor.rs/forum/ginekologija ... 29985.html
brisevi su pokazali:
mikoplazma i ureaplazma - negativno
bris cerviksa - KLEBSIELLA
bris vagine - KLEBSIELLA
posto planiramo bebu, resila je da to dobrooo izleci, pa mi je danas prepisala 7 amp. Longacefa, Visiren i 2 kutije Polyginaxa
za partnera Ciprocinal, pa Visiren
ima li neko iskustva sa ovom bakterijom i koliko je eventualno opasna ako se javi u trudnoci?
Andjelija, vidim da je tvoja poruka od 2010. godine, da li si uspela da resis problem? Imam isti problem, koji traje vec dva meseca.Do sada su mi dali tri terapije, ali nista nije bilo uspesno.Molim te, ako mozes, napisi mi svoje iskustvo i uputi me za dalje, ako znas. HVALA
Andjelija, vidim da je tvoja poruka od 2010. godine, da li si uspela da resis problem? Imam isti problem, koji traje vec dva meseca.Do sada su mi dali tri terapije, ali nista nije bilo uspesno.Molim te, ako mozes, napisi mi svoje iskustvo i uputi me za dalje, ako znas. HVALA
izvinjavam se, tek sad sad videla, nisam dugo dolazila na forum.
secam se jedino da sam primala longacef inekcije. verovatno sam koristila i nesto lokalno, makmiror ili poliginaks pretpostavljam, moja dr to najcesce prepisuje.
izvinjavam se, verovatno ti nisam narocito pomogla....
nakon te terapije meni se bakterija nije javljala. a negde krajem godine sam ostala u drugom stanju i nisam posle vise imala tih problema. sve najbolje!!