KONIZACIJA-TRUDNOCA-LETOVANJE? HITNO....

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
rossa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2012 8:26 pm

KONIZACIJA-TRUDNOCA-LETOVANJE? HITNO....

Post od rossa »

Pozdrav svima...
Imam 35 godina i iza sebe jedan porodjaj - pre 9 godina.Pre 2 godine mi je zbog CIN III HSIL uradjena konizacija grlica. (ph nalaz je bio u redu)..Ne znam zasto,ali od tada sam od novih trudnoca, malo podsvesno, digla ruke..Isla sam na redovne kontrole,koje su bile ok sve vreme i fokusirala se samo na to..Vazno mi je bilo da to bude u redu,gajila sina,i kazem-sve manje mislila na drugo dete...Ali... :wink: Ovih dana,malo u guzvi zbog spremanja za letovanje,jedva da sam registrovala da mi ciklus malcice kasni..Par dana...2-3 dana,tacnije...Onako reda radi,uradim juce test,i kad je pokazao dve crtice samo sto se nisam nasmejala naglas...kako da ne-devet godina nista a sad tek tako? Ma ne.bila sam ubedjena da je greska u pitanju...Odem jutros u laboratoriju,dam krv na bHcg....kaaad stize rezultat 1346 :D :D :D Gledam,i ne verujem...Dakle,to je to...Neko nam se bas zainatio.. :wink: Pokusala sam da zakazem kod ginekologa koji je (naravno) na godisnjem i trebalo bi da pocne u ponedeljak da radi... Naravno,sve nedoumice cu resiti sa njim ali me cisto zanima savet oko letovanja-put je planiran za nedelju dana :roll: :roll: Da li ici na more?Ili,pak,odustati?Uh,zbunjena saaaaam....pomagajte.....
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: KONIZACIJA-TRUDNOCA-LETOVANJE? HITNO....

Post od *kristal * »

ja bih na tvom mestu otisla kod drugog doktora mozda i privatno cisto da vidis kakva je situacija da se posavetujes verujem da ti odmor nece smetati,ali cisto da obavis pregled,pa kad se vratis javi se svom lekaru
Odgovori