Pozdrav svima...
Imam 35 godina i iza sebe jedan porodjaj - pre 9 godina.Pre 2 godine mi je zbog CIN III HSIL uradjena konizacija grlica. (ph nalaz je bio u redu)..Ne znam zasto,ali od tada sam od novih trudnoca, malo podsvesno, digla ruke..Isla sam na redovne kontrole,koje su bile ok sve vreme i fokusirala se samo na to..Vazno mi je bilo da to bude u redu,gajila sina,i kazem-sve manje mislila na drugo dete...Ali...

Ovih dana,malo u guzvi zbog spremanja za letovanje,jedva da sam registrovala da mi ciklus malcice kasni..Par dana...2-3 dana,tacnije...Onako reda radi,uradim juce test,i kad je pokazao dve crtice samo sto se nisam nasmejala naglas...kako da ne-devet godina nista a sad tek tako? Ma ne.bila sam ubedjena da je greska u pitanju...Odem jutros u laboratoriju,dam krv na bHcg....kaaad stize rezultat 1346

Gledam,i ne verujem...Dakle,to je to...Neko nam se bas zainatio..

Pokusala sam da zakazem kod ginekologa koji je (naravno) na godisnjem i trebalo bi da pocne u ponedeljak da radi... Naravno,sve nedoumice cu resiti sa njim ali me cisto zanima savet oko letovanja-put je planiran za nedelju dana

Da li ici na more?Ili,pak,odustati?Uh,zbunjena saaaaam....pomagajte.....