Pece!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 8:54 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pece!
Stalno mi se vraca bol prilikom mokrenja. Pece i krv bogami, nekad potece. Svaki put kada sam radila sve testove za urin bilo je u granicama normale. Jel bi se preko tih testova uocila e.coli ili to mora posebno da se radi? Koliko to sve ima veze sa sexualnim odnosima, partnerom, i prehladama? MOLIM za neki odgovor, znate kakav je bol u pitanju! 

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 8:54 pm
Hvala Amfibijo,na odgovoru. Malo sam se uplasila kada sam videla da si mi ti odgovorila jer sam ranije videla tvoj odgovor nekom bosancu...zastrasujuce.Znaci da proverim bubrege,ok!Vragolasta Amfibija napisao:e.coli se utvrdjuje obicnom urinokulturom.
da li si radila ultrazvuk bubrega..moguce je da imas pesak u njima koji daje iste takve tegobe prilikom mokrenja...(pecenje kao secenje ziletom i krv u mokraci,takodje i bolove u trbuhu i u slabinama)
Svaka moja infekcija je propracena pecenjem kao secenje ziletom pri mokrenju. Nikada mi nije utvrdjen pesak u bubrezima. Da li je moguce da ga ima, ali da se ne primecuje?Vragolasta Amfibija napisao:da li si radila ultrazvuk bubrega..moguce je da imas pesak u njima koji daje iste takve tegobe prilikom mokrenja...(pecenje kao secenje ziletom i krv u mokraci,takodje i bolove u trbuhu i u slabinama)