Pece!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
sarapop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 8:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pece!

Post od sarapop »

Stalno mi se vraca bol prilikom mokrenja. Pece i krv bogami, nekad potece. Svaki put kada sam radila sve testove za urin bilo je u granicama normale. Jel bi se preko tih testova uocila e.coli ili to mora posebno da se radi? Koliko to sve ima veze sa sexualnim odnosima, partnerom, i prehladama? MOLIM za neki odgovor, znate kakav je bol u pitanju! :o
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

e.coli se utvrdjuje obicnom urinokulturom.
da li si radila ultrazvuk bubrega..moguce je da imas pesak u njima koji daje iste takve tegobe prilikom mokrenja...(pecenje kao secenje ziletom i krv u mokraci,takodje i bolove u trbuhu i u slabinama)
sarapop
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 25, 2006 8:54 pm

Post od sarapop »

Vragolasta Amfibija napisao:e.coli se utvrdjuje obicnom urinokulturom.
da li si radila ultrazvuk bubrega..moguce je da imas pesak u njima koji daje iste takve tegobe prilikom mokrenja...(pecenje kao secenje ziletom i krv u mokraci,takodje i bolove u trbuhu i u slabinama)
Hvala Amfibijo,na odgovoru. Malo sam se uplasila kada sam videla da si mi ti odgovorila jer sam ranije videla tvoj odgovor nekom bosancu...zastrasujuce.Znaci da proverim bubrege,ok!
Iwa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 27, 2006 10:15 am

Post od Iwa »

Vragolasta Amfibija napisao:da li si radila ultrazvuk bubrega..moguce je da imas pesak u njima koji daje iste takve tegobe prilikom mokrenja...(pecenje kao secenje ziletom i krv u mokraci,takodje i bolove u trbuhu i u slabinama)
Svaka moja infekcija je propracena pecenjem kao secenje ziletom pri mokrenju. Nikada mi nije utvrdjen pesak u bubrezima. Da li je moguce da ga ima, ali da se ne primecuje?
Odgovori