problemi nakon dehidracije

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ajhkl22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2014 7:43 pm

problemi nakon dehidracije

Post od ajhkl22 »

Išao sam prije nekih mjesec i po dana u branje malina.nakon 20 dana branja pojavile su mi se tegobe da mi se vrti u glavi kocenje leve ,ruke trnjenje prstiju,i usne su mi bridile i imao sam neko žiganje na ljevoj strani grudi.Morao sam da se vratim kuci da bih posjetio doktora.kada sam otisao,kod doktora pregledao me je slusalicama,izmjerio pritisak i ustanovio je da sam izgubio tecnost i elektrolite,i preporucio mi da odmaram ,povecam unos tecnosti itd.Medjutim bol sa leve strane je zanemario i rekao da su to neki misici sa unutrasnje strane.Nakon nekoliko dana tegobe,osim bridjenja usne, nisu prestale pa sam ja otisao na analizu krvi i mokrace.tamo je ustanovljeno da je sve u redu osim sto sam imao visak kalija.Moj porodnicni ljekar me je zbog kocenja sake i trnjenja prstiju uputio kod neurologa,gdje sam kako on kaze sve uradio besprekorno.i oni su zanemarili bol u grudima i rekli isto sto i ljekar kod koga sam prethodno imao pregled.Dobio sam iste savjete.Evo vec je proslo dvadesetak dana od kontrola kod doktora ali ja vise puta u toku dana ili noci jos uvjek imam tagobe da mi se koci ruka,trne prsti,ponekad mi srce jako zalupa i pocne mi pulsirajuci bol sa lijeve strane a kad lezim na krevetu kao da odskacem od njega ,pre tri dana me je stegla lijeva ispod kljucne kosti i bolila me sve do juce,i po ne kad mi neka hladnoca prodje lijevu ruku i koza postane hladna.Posebno mi jako lupa srce kada se lijepo najedem i tad takodje imam ziganje pri otkucaju srca.Lijeva saka mi se ukoci i vena na saki pocne jako da pulsira osjetim puls u jagodicama.Otisao bih opet da prekontrolisem srce jer to nisam uradio ,ali mi je nekako glupo jer sam isao vec dvaput a rekli su mi da je to samo zbog drhidracije,pa ne mogu tek tako opet da odem jer ono sto mi kazu da je problem,to je kao da mi kazu da sam otisao ni zbog cega ili zato sto sam se uplasio.............Molim vas razmotrite ovaj moj problem!Ako mi se ove tegobe nastave desavati najposlije moram otici opet na pregled pa mi dajte neki savjet ili ako znate sta bi moglo biti.
Odgovori