Molim vas procitajte!
Pozdrav ljudi, nadam se da pisem na pravom mestu, ovako, imam 20 godina, desava mi se vec duze vreme, vec 3 godine mozda da me pomalo boleo rektum, dakle mozda 2 puta u godinu dana, zaboli onako jako kao grcevi, kao sevanje, secenje, uzasno jaki bolovi, i to je trajalo jedno 20 sekundi i to je to, posle je krenulo malo cesce, svakih mesec dana po jednom, u zadnjih godinu dana mi se desava dosta cesto, samo sto je nekad slabiji bol nekad uzasno jak, a malo pre, desio mi se najjaci do sada, trajao je 2 minuta, problem je sto mnogo boli, to su kao grcevi koji su praceni ubodima nozem, takav bol! Mnogo me je bolelo, ne mogu da sednem na mesto, pomeram se onako uzasno koliko me boli, seva... E sad, manje boli jedino kada se u tom trenutku naprezem kao da hocu da se ispraznim! To je uvek tako bilo u te 3 godine, i sad sam se takodje naprezao naprezao naprezao da ispustim gasove medjutim i posle ispustanja gasova uzasno je bolelo, onda sam brzo seo na wc solju i izbacio stolicu koja je bila tanka kao olovka, 5,6 malih komadica, i od tog trenutka kada sam to izbacio ne boli me vise... Ljudi, kao Boga vas molim, samo mi odprilike recite sta i kako, ne razumem kako tako mala kolicina stolice moze da nanese bol, da li je to problem? Inace pre toga mi se uopste nije islo u wc, nego sam morao da se naprezem, a kod lekara cu zakazati sada posle ovoga podhitno, ali me zanima vase misljenje trenutno, molim vas. Unapred vam hvala!!!
Rektum - Uzasni bolovi! Pomoc!
Re: Rektum - Uzasni bolovi! Pomoc!
Ljudi molim vas! Barem neki odgovor, da li je neko imao nesto slicno...
E i ja sam ovde okacio temu,ispod tvoje i niko mi nista ne odgovara.
Vidi ili da izlozis svoj problem u nekoj vec otvorenoj temi u kojoj dosta pisu,ili probaj pisi na drugom forumu,recimo www.forum.hr
Vidi ili da izlozis svoj problem u nekoj vec otvorenoj temi u kojoj dosta pisu,ili probaj pisi na drugom forumu,recimo www.forum.hr
Hvala Marko, veliki pozdrav!
Dragi ddz11,
Savetujem ti da se odmah, bez sekunde odlaganja javiš lekaru, i to hirurgu, proktologu. Neko mora da te pregelda, teško da može bilo ko da ti kaže nešto na osnovu priče samo. Simptomi o kojima govoriš, su prilično ozbiljni da bi čekao odgovor na forumu.
Moj najdobronamerniji savet je da se još danas, podhitno javiš hirurgu.
Pozdrav
Savetujem ti da se odmah, bez sekunde odlaganja javiš lekaru, i to hirurgu, proktologu. Neko mora da te pregelda, teško da može bilo ko da ti kaže nešto na osnovu priče samo. Simptomi o kojima govoriš, su prilično ozbiljni da bi čekao odgovor na forumu.
Moj najdobronamerniji savet je da se još danas, podhitno javiš hirurgu.
Pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 24, 2014 5:01 pm
- Kontakt:
Vec sam poslao nekoliko ovakvih poruka drugima, a koje smatram dobrim resenjem problema.
Na linku
http://kickass.to/korak-do-kraja-zip-t9343512.html
je postavljen multimedijalni materijal od 50-tak dokumentarnih filmova na srpskom jeziku, preko 200 pdf knjiga o zdravlju, veganstvu, alternativi i dr., anatomske 3D enciklopedije, softver, koji poprilicno dobro objašnjava temu alternative i zdravlja, principe zdravlja i lecenje kao i politiku eugenike.
Možete jednostavno skinuti fajl sa torrenta (13 Gb, zip) i na jednom mestu dobiti sve odgovore, da ne biste gubili vreme i lutali za informacijama. Da ne preterujem, ali neka moja licna procena je da ukoliko budete prilagodili svoj nacin života na nacin kako je tamo opisano, vaše šanse za prevenciju i izlecenje su oko 80%.
Mogu vam proslediti pocetak uvodne reci:
"...U zadnje vreme sve je ucestalija pojava raznoraznih boleština tipa bolesti srca, kancera, leukemija, dijabetesa i sl... Ono što je zajednicko za sve ove savremene bolesti je da se uglavnom javljaju kao posledica pada imuniteta a da njihovo lecenje više ne zavisi toliko od lekova koliko od promena navika, svesti i nacina života.
Trenutna situacija npr. u Americi je da svakog minuta umre po jedna osoba od bolesti srca kao i jedna osoba od kancera. Normalno da je na svetskom nivou ta brojka mnogo veca. Kod nas u Srbiji, trenutno stanje je da svakih 18 minuta umre po jedna osoba od srcanih bolesti a godišnje se evidentira preko 30.000 novih slucajeva oboljenja od raka od kojih preko 20.000 umre sa tempom uvecanja od 15% godišnje.
Prognoze svetske zdravstvene organizacije za Srbiju su da ce, ako se zadrži ovakav tempo razboljevanja, vec u 2020. godini, svaki drugi stanovnik imati neki oblik raka, kancera, ciste ili neko drugo autoimuno oboljenje. Ljudi su u teškoj finansijskoj situaciji i zbog postojecih porodicnih problema nemaju vremena da realno sagledaju situaciju oko sebe vec se krecu kao hipnotisani u gomili, ignorišuci realnost i jasno uocljive znakove predstojeceg vremena...."
POGLEDAJTE!!!
Na linku
http://kickass.to/korak-do-kraja-zip-t9343512.html
je postavljen multimedijalni materijal od 50-tak dokumentarnih filmova na srpskom jeziku, preko 200 pdf knjiga o zdravlju, veganstvu, alternativi i dr., anatomske 3D enciklopedije, softver, koji poprilicno dobro objašnjava temu alternative i zdravlja, principe zdravlja i lecenje kao i politiku eugenike.
Možete jednostavno skinuti fajl sa torrenta (13 Gb, zip) i na jednom mestu dobiti sve odgovore, da ne biste gubili vreme i lutali za informacijama. Da ne preterujem, ali neka moja licna procena je da ukoliko budete prilagodili svoj nacin života na nacin kako je tamo opisano, vaše šanse za prevenciju i izlecenje su oko 80%.
Mogu vam proslediti pocetak uvodne reci:
"...U zadnje vreme sve je ucestalija pojava raznoraznih boleština tipa bolesti srca, kancera, leukemija, dijabetesa i sl... Ono što je zajednicko za sve ove savremene bolesti je da se uglavnom javljaju kao posledica pada imuniteta a da njihovo lecenje više ne zavisi toliko od lekova koliko od promena navika, svesti i nacina života.
Trenutna situacija npr. u Americi je da svakog minuta umre po jedna osoba od bolesti srca kao i jedna osoba od kancera. Normalno da je na svetskom nivou ta brojka mnogo veca. Kod nas u Srbiji, trenutno stanje je da svakih 18 minuta umre po jedna osoba od srcanih bolesti a godišnje se evidentira preko 30.000 novih slucajeva oboljenja od raka od kojih preko 20.000 umre sa tempom uvecanja od 15% godišnje.
Prognoze svetske zdravstvene organizacije za Srbiju su da ce, ako se zadrži ovakav tempo razboljevanja, vec u 2020. godini, svaki drugi stanovnik imati neki oblik raka, kancera, ciste ili neko drugo autoimuno oboljenje. Ljudi su u teškoj finansijskoj situaciji i zbog postojecih porodicnih problema nemaju vremena da realno sagledaju situaciju oko sebe vec se krecu kao hipnotisani u gomili, ignorišuci realnost i jasno uocljive znakove predstojeceg vremena...."
POGLEDAJTE!!!