Bakterije mikoplazma i ureaplazma
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 23, 2013 4:37 pm
Bakterije mikoplazma i ureaplazma
Analizom brisa nadjene su mi mikoplazma i ureaplazma. Pila sam antibiotike. Doktor mi je rekao da sacekam 10 dana pa da uradim kotrolnu analizu? Interesuje me da li mogu da uradim analizu 7og ili 8og dana? Da li ce nalazi biti verodostojni?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Bakterije mikoplazma i ureaplazma
Pozdravite puno svog doktora, ali ja bih vam ipak savetovao da sačekate da prođe bar 3 nedelje od završetka terapije pa tek onda da ponovite briseve kako se ne bi desilo da dobijete lažno negativne rezultate... i naravno za pola godine opet ponovite briseveverica petrovic napisao:Analizom brisa nadjene su mi mikoplazma i ureaplazma. Pila sam antibiotike. Doktor mi je rekao da sacekam 10 dana pa da uradim kotrolnu analizu? Interesuje me da li mogu da uradim analizu 7og ili 8og dana? Da li ce nalazi biti verodostojni?
pozzz
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 22, 2008 1:17 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav,imam jedno pitanje,devojka sa kojom sam u vezi oko pola godine i sa kojom imam redovne odnose (nezasticene) mi je rekla da je pozitivna da ureaplazmu.kada sam se sam testirao pokazalo se da sam ja negativan.mene zanima da li to znaci da sam ja imun na ovu bakteriju ili da je ona istu dobila od nekog drugog mozda?zanimam me kolike su sanse da ja posle velikog broja nezasticenih odnosa i dalje budem negativan na ureaplazmu?Interesuje me da li bilo kako mogu ovo da saznam posto sama sumnja pocinje da mi pravi problem u vezi.hvala u napred.Ako bi ste mogli samo to da mi pojasnite...
Pozdrav svima i volela bih da mi neko odgovori ako moze
. Danas sam dobila nalaze i pozitivna sam na miko i ureaplazmu. Decko je radio nalaze pre neke dve nedelje i on je negativan. Zanima me kako je to moguce? ja nikad nisam imala odnos ni sa jednim drugim deckom. Da li se ona moze dobiti jos nekako sem seksualnim putem? I da li je moguce da mi je decko preneo a da se kod njega ne ispoljava da je ima? pretpostavljam da mi je ovih dana los imunitet zbog nekih drugih stvari. hvala unapred