Postovani moj problem oko anksioznosti datira jos od zadnjih ratova,medjutim aktualizirao se sa smrti moga oca kojoj sam licno prisustvovao pre cetiri mjeseca,poceli su ponovo svi
tipicni pokazatelji depresije i anksioznosti, najgore je ujutro,nekad i citav dan dok bi navecer kad se sve smiri imao osecaj da sam ozdravio.E sad dolazim na pitanje o tegobi koja se prije nije javljala a to je preskakanje srca,lupanja sam prije imao ali ovu neugodnost nisam.Nisam radio EKG niti bilo sta drugo jos,spomenuo sam ovo psihijatru koji me slusao sa slusalicama i samo je rekao da je srce ok iako je lupalo kao ludo na pregledu,medjutim nije preskakalo.Pritisak mi je konstantno ok rekao bi i nizak kako pijem AD Deprozol 20 mg ,puls se navecer spusti i ispod 80 sto nepamtim,medjutim kako sam naveo ovi preskoci me izludjuju,ono sto je mozda bitno za navesti da se broj preskoka bitno smanji posle 5 mg Diazepama,Na terapiji Deprozolom nekih tri sedmice,osecam poneko poboljsanje,ali ovo sa preskocima cini mi se da i neide na bolje.Pitam vas jer mi je Psihijatar jedan jedini u nasem gradu na odmoru,pa eto ko ima kad i volje za pisati neka izvoli,bio bih zahvalan.