test za trudnocu
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
test za trudnocu
Da li je moguce da test pogresi akp se sa njim ne radi po upustvu..radila sam jutros test pise da mora posuda za urin nisam je koristila i bio je pozitivan..radim redovno testove zadnji pre 45 dana bio je negativan....treba za dva dana da dobijem imam sve simptome da cu dobiti...zanima me da li je moguce da je test pogresio...nemam nijedan simptom da sam u drugom stanju...sta raditi dalje?? Hvala
Re: test za trudnocu
Moguce je da pogresi ali cisto sumnjam da je to kod tebe slucaj. Najcesce gresi tako sto je lazno negativan. U svakom slucaju idi u laboratoriju i uradi test iz krvi koji ce to pokazati najpouzdanije.
Srecno
ps: to sto imas simptome kao da ces da dobijes apsolutno nista ne znaci jer se to desava i kod trudnica a za simptome trudnoce je prerano.
Srecno

ps: to sto imas simptome kao da ces da dobijes apsolutno nista ne znaci jer se to desava i kod trudnica a za simptome trudnoce je prerano.
Hvala oticu
da li smeta sto se test radi dva dana pred menstruaciju ?? 

Naravno da ne. Odredjuje se visina hormona beta hcg u krvi i na osnovu toga da li postoji trudnoca ili ne.
Pa moracu to..ja sam nova u ovom drugi put mi je da radim test..jutros nisam imala posudu stavila pod mlaz bila jedna crta i ja odlepim nesto i onda se druga pojavi nzm dal da verujem testu sve mislim da sam pogresno uradila 

Iz uvodnog posta razumela sam da radis redovno testove i da je problem samo u nesterilnoj casici
Tako kako si ti uradila daje mogucnost i jednog i drugog 
Najbolje idi u lab pa neka ti oni odrade, jeste skuplje ali i sigurnije.

Najbolje idi u lab pa neka ti oni odrade, jeste skuplje ali i sigurnije.
Izgleda da je test pogresio ili ja..vadila sam krv i rezultati su negativni 0 hcg....hvala u svakom slucaju...