Da li neko moze da mi pomogne?hitno je

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Vanesa83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 09, 2006 12:19 am

Da li neko moze da mi pomogne?hitno je

Post od Vanesa83 »

Stalno imam gasove(ali stalno,mozda prosecno na svakih 5-10 minuta),naravno neprijatnog mirisa,to traje vec skoro godinu dana,ne znam vise sta da radim.Svi kazu-to je normalno,shvatam ja to,ali kod mene se to ne kontrolise.Stalno imam neku belu,sluzavu tecnost(valjda je to belo pranje).Da li ove dve stvari imaju veze jedna s drugom,i sta da radim,koje lekove da koristim(recite i za jednu i za drgo ako nije povezano),stvarno ne znam vise koga da pitam i sta da pijem.Pila sam gasvan,gastroherbal,ali ne pomaze.
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

A jel si isla kod lekara?
Vanesa83
Novi član
Novi član

Post od Vanesa83 »

Radili su mi ultrazvuk:jetra,zucna kesa,pankreas,slezina-sve je normalno.Radila sam bris,otkrili su mi neke bakterije,pa su mi preporucili gentamicin,ali mi ne pomaze.Stvarno ne znam sta je u pitanju!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Pa stvarno ne znam... :( , a jel si pokusala da vidis sa dr da li bi ti mozda proporucio gastroskopiju ili nesto slicno???!!

Jel si pokusala da promenis nacin ishrane??!! Mozda jedes hranu koja kod tebe izaziva gasove (izbaci pasulj, kupus, pecurke..........ne znam, vise mi nista ne pada na pamet??!! :o )

Mozda da u Nutricionizmu postavis temu "Koja hrana izaziva gasove" ili nesto slicno tome, pa mozda neko i pomogne nekim predlogom i idejom??

Pozdrav, :wink:
Vanesa83
Novi član
Novi član

Post od Vanesa83 »

Hvala na savetu,pokusacu! :)
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Sta se desava sa tobom?? Jel ima nekih novosti/promena?? :wink:
roseox
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 3:47 pm

[b]POSTOJI REŠENJE[/b]

Post od roseox »

Vanesa 83,baš imaš neprijatan problem mora se priznati.Ono što ti ja mogu reći to je da moraš da koriguješ ishranu.To je 100% sigurno,čak i da imaš neki organski problem, moraš da rešiš problem ishrane.Ne smeš jesti jaku,masnu i začinjenu hranu,gazirana i alkoholna pića jer sve to dosta utiče na probavu.Sva ova industrijski začinjena hrana puna je hemije tako da i nije čudo što je puno ljudi koji imaju problema i sa suvišnim kilogramima i sa problemima varenja.Ako želiš da se rešiš tog svog problema moraš pod hitno da kreneš da jedeš zdravu,prirodnu i tačno izbalansiranu hranu u kojoj nema hemijskih dodataka.
To se može postići.
Ako si odlučila da hoćeš da se rešiš svog problema napiši mi ukratko na e-mail o tome a ja sam siguran da ti mogu pomoći.
Gandra
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 9:32 am

Post od Gandra »

Vanesa83, jos nesto da dodam kada se hranis nemoj da gutas hranu i sporo jedi odnosno dobro sazvaci hranu jer su neka istrazivanja koja sam nasla po americkim i engleskim sajtovima navode da su to takodje bitni uzroci gasovau crevima.Pozdrav!!!
Odgovori