Jak bol

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Musculus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 27, 2012 7:24 pm

Jak bol

Post od Musculus »

Gornja sestica mi je radjena vise puta, pre jednu godinu prvi put, ali je doktorka lose uradila zub i nije lepo ocistila karijes, oko nove godine mi je drugi doktor stavio lek, zatim posle 3 meseca drugi lek, pa posle toga plombu. Zub me boleo samo na hladno i toplo, i sada me boli tako, kada zagrizem ne boli, ali je zub prilicno zahvacen bio karijesom i to mezijalno. Iznenada zub je krenuo da me boli umereno, i posle 2 dana periodicno- jak bol, umeren, nema bola. Na gingivi su mi izbile afte, i pod pritiskom ginive imam osecaj kao da mi se ocrtava zivac, i boli uz to. Doktor mi je rekao da na snimku izgleda kao da koren ima malo zadebljanje, stavljao mi onu bateriju koja pecka i pecnulo me samo jednom, i poslao me kuci. Iz tog dela usta se oseca neprijatan miris. U isto vreme raste mi umnjak koji jos nije izasao, i ponekad me boli krajnik , ili ceo levi deo glave. Pomozite, poludecu od bolova :oops:
Odgovori