problem sa kozom glavica
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 16, 2014 1:04 pm
problem sa kozom glavica
Poz imam problem sa kozicom jako tesko je povucem preko glavica plus osecam i da boli malo...da li postoji neki savet ili lek?
Re: problem sa kozom glavica
Moze biti da je neki oblik fimoze,jedini lek za to je hirirska intervencija,ili narodski receno obrezivanje 

javi se na pregled da se vidi u cemu je tacno problem, da li do kozice ili frenuluma, pa da se onda taj problem resi...a moze se sve to vrlo lako resiti tako da nema razloga da trpis, pravac lekaru... 

Da vas pitam ako je problem u fimozi i ako bi trebao da radim cirkumciziju, kako tece privikavanje na otkriven glavic? Posto mene poprilicno pece kada ga pipnem i nisam navikao da mi stoji otkriven..
i kada se odradi cirkumcizija kako traje oporavak,koliko ne sme da se ide na bazen i da se trenira?
i kada se odradi cirkumcizija kako traje oporavak,koliko ne sme da se ide na bazen i da se trenira?
napeto je par prvih dana,previjanje,osteljivost kad skines zavoje i konce nakon desetak dana sve je ok i vracas se normalnom zivotu,osetljivost prolazi vremenom i nije nista strasno,kod nekog pre nekog posle ali nista strasno,odes kod urologa i on sve ti objasni