Double test

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
buducamama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 06, 2014 4:10 pm

Double test

Post od buducamama »

Danas sam bila na double testu i beba je bila nemirna i nije se lepo namestila, ali je kao uspela doktorka da je izmeri i ja sam sada malo uplasena posto su mi za dalje savetovali da idem idem u Front ili Visegradsku na savetovaliste.
Rezultati su
fb-hCH 36,7 ng/ml 0,97 Corr.MoM
PAPP-A 1,45mIU/ml 0,40 Corr.MoM
CRL 56mm
Nuchal transluency 2,90mm 1,96MoM
Biochem. risk + NT 1:61 above cut off
Double test 1:633 below cut off
Age risk 1:964
Trisomy 13/18 +NT 1:379 below cut of

Rekli su mi da se smirim jer ovo nije 100%, i da je vrlo moguce da se beba nije lepo namestila, a imam 25god i muz i ja smo zdravi...ali strah je jako prisutan. Hvala Vam unapred
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Double test

Post od Zli doktor »

buducamama napisao:Danas sam bila na double testu i beba je bila nemirna i nije se lepo namestila, ali je kao uspela doktorka da je izmeri i ja sam sada malo uplasena posto su mi za dalje savetovali da idem idem u Front ili Visegradsku na savetovaliste.
Rezultati su
fb-hCH 36,7 ng/ml 0,97 Corr.MoM
PAPP-A 1,45mIU/ml 0,40 Corr.MoM
CRL 56mm
Nuchal transluency 2,90mm 1,96MoM
Biochem. risk + NT 1:61 above cut off
Double test 1:633 below cut off
Age risk 1:964
Trisomy 13/18 +NT 1:379 below cut of

Rekli su mi da se smirim jer ovo nije 100%, i da je vrlo moguce da se beba nije lepo namestila, a imam 25god i muz i ja smo zdravi...ali strah je jako prisutan. Hvala Vam unapred
Samo bez brige... malkice vam je niži ovaj PAPPA ali možda treba da se ponovo premeri ovaj NT. Ako šta bude sumnjivo svakako će se uraditi amniocenteza... pozzz
Odgovori