Ponekad mi se javi crvenilo na licu ako nekoliko dana pustim bradu.U tom slucaju posle brijanja nanesem sinoderm i to crvenilo prodje.Crvene tacke ili fleke su suve, i ako ih ne namazem,svakim danom sve vise peckutaju i izazivaju osecaj svraba,sire se i postaju sve crvenije.
Lekar mi je davno rekao da je to seboroicni dermatitis.
Nakon nedavne upotrebe sinoderma,oko samog mesta aplikacije koza je pobelela tj.kao da je izgubila pigment.Proslo je vec vise dana i nema promene.Da li neko od strucnih lica moze da mi da savet oko eventualne upotrebe necega sto bi pomoglo vracanju pigmenta?
Naravno dobro dosao je i savet u vezi upotrebe nekog drugog sredstva umesto sinoderma.
Unapred hvala na odgovoru.
problem nastao koriscenjem sinoderma
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Koliko si dugo koristio Sinoderm u kontinuitetu?
To svima daju, kao da nije u pitanju kortikosteroid koji moze da ostavi i negativne posledice na kozi.
Bolje probaj ELOCOM KREM, imas po apotekama, on je efikasan a toliko je blag sa druge strane, najblazi i najbezopasniji kortikosteroid da mogu i deca da ga koriste.
To svima daju, kao da nije u pitanju kortikosteroid koji moze da ostavi i negativne posledice na kozi.
Bolje probaj ELOCOM KREM, imas po apotekama, on je efikasan a toliko je blag sa druge strane, najblazi i najbezopasniji kortikosteroid da mogu i deca da ga koriste.