Rast umnjaka
Rast umnjaka
Osećam jak bol u sedmici pri dodiru.
Da li to može da bude posledica rasta umnjaka,koji udara u sedmicu,ili je u pitanju oboljenje zubne pulpe,tj.živca? Hvala unapred...

Re: Rast umnjaka
Uništiše me zubi...Samo da napomenem da sam pre par dana,nakon dva meseca neuspešnog lečenja gornje šestice koja je bila pod gangrenom izvadila zub.I pomislila sam da je bolu i mukama kraj,medjutim rana me je jako bolela,onda mi je stomatolog stavio nekakav lek i bolje je mada i dalje boli,i nije u pitanju nikakva infekcija,stomatolog,tačnije oralni hirurg kaže da je rana potpuno čista,ali zašto boli?
E onda je počela da me boli i sedmica...
Hvala unapred

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 30, 2014 5:56 pm
Re: Rast umnjaka
Moje postovanje.
Imam samo jedno izvadio sam dole levo umnjak i sa njim je i sedmica morala da ode. Sve je ok ali dali moram posle nedelju dana da idem da mi skinu konce ili mogu da zakasnim koji dan, jer me ceka put Nis-Subotica i tamo bi trebao ostati nedelju ipo dana ili se moram bas vratiti za nedelju dana da mi skinu konce.
Unapred sam vam zahvalan na pomoci.
Imam samo jedno izvadio sam dole levo umnjak i sa njim je i sedmica morala da ode. Sve je ok ali dali moram posle nedelju dana da idem da mi skinu konce ili mogu da zakasnim koji dan, jer me ceka put Nis-Subotica i tamo bi trebao ostati nedelju ipo dana ili se moram bas vratiti za nedelju dana da mi skinu konce.
Unapred sam vam zahvalan na pomoci.