operacija stitne zlezde na IORS ,POMOC!

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jovana_87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 14, 2014 9:04 pm

operacija stitne zlezde na IORS ,POMOC!

Post od Jovana_87 »

pozdrav svima! imam 26god i treba da operisem stitnu na IORS, opredelila sam se za dr Nevena Jokica, posto je dr Ivan Markovic imao infarkt i na bolovanju je,nazalost :(

Pre svega bih zamolila da mi kazete koliko se ceka na operaciju,ako neko ima iskustva sa tim listama cekanja.

Konzilijum mi je bio 4.4. i na listi koju pratim na netu ima jos nekih 13 ljudi ispred mene,da li je ta lista uopste merodavna?

Volela bih da cujem vasa iskustva sa ove klinike, svaka informacija bi mi znacila...

Hvala unapred i jos jednom veliki pozdrav....
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: operacija stitne zlezde na IORS ,POMOC!

Post od Zli doktor »

Jovana_87 napisao:pozdrav svima! imam 26god i treba da operisem stitnu na IORS, opredelila sam se za dr Nevena Jokica, posto je dr Ivan Markovic imao infarkt i na bolovanju je,nazalost :(

Pre svega bih zamolila da mi kazete koliko se ceka na operaciju,ako neko ima iskustva sa tim listama cekanja.

Konzilijum mi je bio 4.4. i na listi koju pratim na netu ima jos nekih 13 ljudi ispred mene,da li je ta lista uopste merodavna?

Volela bih da cujem vasa iskustva sa ove klinike, svaka informacija bi mi znacila...

Hvala unapred i jos jednom veliki pozdrav....
Možete da probate i na II hirurskoj... prof Diklić je odličan.
Jovana_87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 14, 2014 9:04 pm

Re: operacija stitne zlezde na IORS ,POMOC!

Post od Jovana_87 »

Bila sam vec na KC i zakazali su mi tek za kraj god, tako da sam odustala i presla na IORS jer su tamo liste cekanja daleko manje...

Zvali su me danas i trebalo bi sl sedmice da mi bude operacija,obavestice me o tacnom datumu, tako da se ispostavilo da se stvarno mnogo manje ceka na intervrnciju....
Odgovori