Besplatna stomatološka intervencija

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
DVM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 12, 2014 3:25 pm

Besplatna stomatološka intervencija

Post od DVM »

Dobar dan svima, molim vas za informaciju.
Studentkinja sam, osigurana preko majke, medjutim majka je na šestomesečnom neplaćenom odsustvu, tako da je moja knjižica nevažeća. Finansijska situacija mi je trenutno užasna, i nemam apsolutno nikakve šanse da platim bilo kakvu intervenciju, a zbog knjižice, ne mogu besplatno na lečenje ni u stud.polikliniku.
Već nedelju dana me bole tri zuba odjednom (jedan cističan, jedan sa ozbiljnim kvarom i jedan umnjak-isto sa ozbiljnim kvarom), a poslednjih dva dana bolovi su u najmanju ruku - zverski. Pila sam brufen, nimulid, oba u povećim dozama, probala sve prirodne lekove, držala i rakiju koja mi je ispekla celu usnu duplju, ne pomaže da bol umine ni na tren.
Ne mogu više da izdržim, dođe mi da se ubijem koliko me boli, bukvalno sam ostala bez glasa vrišteći.
Molim vas, recite mi da li u Beogradu postoji neko mesto gde je (s obzirom na situaciju sa knjižicom) moguće da besplatno dobijem makar nekakvu privremenu pomoć, dok mi se finansije ne srede da mogu da posetim stomatologa ko čovek? :cry:
capcarapcap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2014 3:05 pm

Re: Besplatna stomatološka intervencija

Post od capcarapcap »

ne postoji besplatna stomatoloska ordinacija u beogardu,imas mazestik kod obilicevog venca tamo mozes da odes kad hoces ne treba ti knjizica a cene su pristupacne.

http://www.planplus.rs/prezentacija/219 ... a-mazestik
Odgovori