Povidon jod vaginalete
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Povidon jod vaginalete
Koristim Povidon jod vaginalete već 3 nedelje, svako drugo veče. Imam VI grupu sekreta i sitne kondilome. Pošto se sa ovim borim već 3 meseca, retko imam odnose sa dečkom sa kojim sam više od godinu dana zajedno. Da li smem da imam odnose kada koristim vaginalete, jer ih stavljam svako drugo veče? Možda je pitanje glupo, ali bi mi odgovor mnogo značio, pošto doktorku nisam pitala. Hvala unapred.
Pazi, situacija je takva da kada koristis bilo koje vaginalete, pa makar to bio i povidon jod - ne smes ili barem ne bi trebalo da imas odnose iz prostog razloga sto ako postoje neke bakterije ili gljivice (u tvom slucaju IV grupa, to je cini mi se kandida) vaginaletama ih izbacujes, a odnosom ih vracas unutra. Prosta logika.
A ako bas insistirate na odnosu, gledajte da to ne bude cesto i OBAVEZNO (mada pretpostavljm da si to cula vec stotinu puta) koristite kondom!!!
:D
Sve najbolje!
A ako bas insistirate na odnosu, gledajte da to ne bude cesto i OBAVEZNO (mada pretpostavljm da si to cula vec stotinu puta) koristite kondom!!!
:D
Sve najbolje!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Treba da uzmeš neki lokalni antimikotik i/ili oralni (Diflukan NPR), i one će nestati za par dana, kondilomi su druga priča i o njima se već pisalo na forumu. Nije loše da nakon toga upotrebiš vaginalete na bazi laktobacija (Lactovag npr.) da bi povratila normalnu floru vagine, ona je najbolja lokalna odbrana od infekcija.
Re: Povidon jod vaginalete
Pozdrav svima!
Juce sam bila kod ginekologa,prepisao mi je povidon jod vaginalete,zbog povecanog sekreta. Zaboravila sam da ga pitam da li mogu da imam odnose sa deckom,da li neko zna da mi odgovori? Hvala unapred!
Juce sam bila kod ginekologa,prepisao mi je povidon jod vaginalete,zbog povecanog sekreta. Zaboravila sam da ga pitam da li mogu da imam odnose sa deckom,da li neko zna da mi odgovori? Hvala unapred!