Problem sa upalom bartolinijeve zlezde

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
kika.djokic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 08, 2014 8:34 pm

Problem sa upalom bartolinijeve zlezde

Post od kika.djokic »

Postovani,imam veliki problem sa Bartolinijevom zlezdom,vec godinu dana.Bila sam kog dinekologa milion puta,i svi su mi uvek rekli isto( antibiotici i flogocid),cak sam bila i na inciziju u bolnici.I zlezda se opet pojavila,i to uvek neposredno pre ciklusa.Cula sam za marsupijelizaciju,pa bih volela da cujem vas savet,da li bi mi to mozda pomoglo? Zlezda mi se svakog meseca upaljuje u velicini jajeta,jako je bolno i ne mogu tih dana iz kreveta da ustanem.A onda posle nekoliko dana samo pukne i sav gnoj izadje.Imam 19 godina,i stvarno se brinem jer mislim da sam veoma mlada za ovako neki problem,stvarno mi poremecuje sve,jer moram da racunam i uvek se brinem i gledam kada ce se opet pojaviti.Nista mi nije pomoglo do sada,pila sam i neke cajeve,koji su mi smirili zlezdu i kada sam ispila tu dozu koja mi je bila preporucena,zlezda se upalila ali u toku ciklusa,sto mi se do sada nikada nije desilo.Molila bih za bilo koji strucni savet,jer ja vise stvarno ne znam sta da radim.Unapred zahvalna.
Odgovori