krvarenja polse D&C

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
pupi4
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2012 5:45 pm

krvarenja polse D&C

Post od pupi4 »

Zdravo svima koji koriste ovaj forum. Novi sam clan:). Pre nekoliko dana, tacnije 6-tog Aprila radjena mi je D&C(dilatacija i kiretaza), zbog pobacaja u 10nedelji i 6dana. Pre toga dok sam cekala u cekaonici hitne pomoci,poceli su jaki i ostri bolovi u stomaku i pri tom sam iskrvarila, izbacujuci prilicno velikih parcica krvi.Valjda sam jos tada izbacila plod.Sat vremena nakon toga mi je uradjena intervencija.Nakon sat vremena, posle mojeg budjenja od anestezije, pustili su me kuci. Doktor je mom suprugu rekao da je sve proslo kako treba i nista vise.Sada posle 10 dana jos uvek krvarim(iscedak je tamne boje), ali nemam nikakvih bolova.Dali je to normalno,posto sam po ovom forumu citala razlicita iskustva, pa me malo strah.Pa zato trazim savet onih koji su imali slicno iskustvo ili doktorov savet.
Hvala unapred
alexmilan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2012 10:21 am

Re: krvarenja polse D&C

Post od alexmilan »

Ja sam imala istu situaciju,u decembru mi je radjena ista intervencija,bila sam u Nfrontu.Dnevna bolnica,taj dan sam odmah otisla kuci.Isto sam posle krvarila...to je normalno i nije svakome isto...ija sam se uplasila jer je to bilo mnogo tamne boje,to je ciscenje i bolje je sto je tako.Bolje je da to izbacis...da nesto nije u redu imala bi velike bolove ne bi izdrzala do sada.Tako da nemoj da se plasis.Ja sam isla kod njih posle 10 tak dana i u bolnici su mi rekli da je to normalno.Nemoj ici kod lekara,odnose nikako 20 dana od intervencije zbog infekcija.Meni je tako receno.Posle mi je bilo ok,ubrzo sam dobila normalno menstruaciju.Moj savet ti je da posle uradis briseve,zbog sebe bices mirnija.Posle tri meseca,ako je sve ok mozete opet da pokusavate ako zelite.Pozzz
pupi4
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 16, 2012 5:45 pm

Post od pupi4 »

Hvala sto si podelila svoje iskustvo samnom. Sad sam spokojnija. Inace su meni intervenciju radili u Kanadi, nedavno sam se doselila,i mogu ti reci da ako nemas svog lekara,dugo ceka da dodjes na red.Medjutim sva sreca pa sam otisla u Hitnu,pa je sve zavrseno brzo.Hvala jos jedanput za savete.I SRECNO
alexmilan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2012 10:21 am

Post od alexmilan »

Nije ni ovde bolje,mene su tri dana cimali,na kraju se zavrsilo.I ja sam bila uplasena jer je to bilo tako tamne bojeeesvako ima svoju pricu,slusaj sebe i kako se ti osecas.Ja sam krvarila preko deset dana dok su mi zene govorile da odem kod lekara da to nevalja.Otisla sam i rekli su mu da je to normalno i bolje da sve to izbacis nego da se zadrzava u tebi.Posle mesec dana idi kod lekara cisto radi sebe i bice ok.pozzzz
Malena Malena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 21, 2013 12:17 pm

Post od Malena Malena »

A ja cure isto krvarim evo 6 dan od intervencije, prvih dana nije bilo ovoliko evo 5 i 6 dan je bas tamno i vise a ja cim to vidim lezim jel mozda bolje da se krecem prije ce to isteci valjda.... :(

Kontrola mi je za 4 dana a ja jos krvarim...
Odgovori