BERZA POSLOVA - TRAZIM - NUDIM POSAO !!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 23, 2011 2:53 pm
Re: BERZA POSLOVA - TRAZIM - NUDIM POSAO !!!
ja sam Sandra imam 20 godina,po strucii zubni tehnicar....zavrsila sa pripravnickim stazom polozila drzavni ispit..i sta dalje? trudim se da nadjem da volontiram da se jos ustrucim al to je prosto nemoguce..a kamoli da nadjem de ce da mi plate koliko bilo...
cao svima, ako moze neko da mi preporuci dobroh stomatologa oralnog hirurga u Bg koji zaista zna svoj posao i kvalitetan je.
Trebaju mi Implanti i to vise komada da se ugrade. A i isto neki Tehnicar koji je poznat. Dolazim iz svajcarske pa bih vas zamoleoza predlog nekog Vrhunskog dobrog stomatologa.
Trebaju mi Implanti i to vise komada da se ugrade. A i isto neki Tehnicar koji je poznat. Dolazim iz svajcarske pa bih vas zamoleoza predlog nekog Vrhunskog dobrog stomatologa.
Stomatolog sam,trzim posao u Novom Sadu ili okolini.Polozen drzavni ispit.Za pocetak moze i volontiranje.Ako neko ima neku informaciju za posao neka mi se javi,u obzir dolaze i poslovi u farmaciji.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 05, 2013 3:55 pm
Volela bih da nađem posao zubnog tehničara. Ako ima ordinacija gde bih mogla da se usavršavam I ostanem duže. 063/8180527
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 07, 2013 12:22 pm
- Kontakt:
Ovde u Srbiji su cene slicne a posla ima sve manje.
Pozdrav
Pozdrav
dr Marijana
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Feb 12, 2014 8:23 am
Zubotehnickoj laboratoriji Grkinic dental lab potrebni tehnicsri sa iskustvom na odeljenju fiksne i mobilne protetike. Informacije na broju 0631700300. Nemanja
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 07, 2013 12:22 pm
- Kontakt:
dr Marijana