pozdrav svima,
moja majka poslednjih godinu dana povremeno ima tegobe sa ushima...
proshle godine je osetila bol u uhu i otisla u dom zdravlja gde joj je jedna od med. sestara krajnje neljubazno i neprofesionalno nekakvim "sumnjivim" spricem ispirala uho... nakon izvesnog vremena, majka odlazi u drugu ustanovu gde joj vade bris i pronalaze stafilokok... stavljaju joj strajfne u ushne kanale, infekcija prolazi ali se ponovo javlja posle par meseci, i tako u krug... urade joj bris, stave strajfne, infekcija prodje, nakon nekog vremena sve ispocetka...
pre par dana smo ponovili ritual, u brisu oba uha je pronadjen stafilokok, stavili su joj strajfne... (ovo je drugi ili treci put, chini mi se, da joj u brisu pronalaze stafilokok i stavljaju strajfne u proteklih (skoro) godinu dana)...
mene interesuje koliko je ovo ozbiljno, da li je neko imao slichnih problema, postoji li uopshte mogucnost konachnog izlechenja bez recidiva infekcije, i da li je ovo shto sam vam opisao pravilan nachin lechenja pomenutog problema, tj da li je neshto radjeno pogreshno ili smo neshto propustili?
hvala puno svima na pomoci
sve najbolje
STAFILOKOK u ushnom kanalu
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 29, 2014 8:55 pm
Re: STAFILOKOK u ushnom kanalu
pozdrav svima,
moja cerka poslednjih godinu dana povremeno ima tegobe sa ushima...
proshle godine je osetila bol u uhu i otisla u dom zdravlja gde joj je jedna od med. sestara krajnje neljubazno i neprofesionalno nekakvim "sumnjivim" spricem ispirala uho... nakon izvesnog vremena, cerka odlazi u drugu ustanovu gde joj rade bris i pronalaze stafilokok... ispiraju joj ushne kanale,prepisuju Panaklav I kapi citeral infekcija prolazi ali se ponovo javlja posle par meseci, i tako u krug... urade joj bris, , infekcija prodje, nakon nekog vremena sve ispocetka...
mene interesuje koliko je ovo ozbiljno, da li je neko imao slichnih problema, postoji li uopshte mogucnost konachnog izlechenja bez recidiva infekcije, i da li je ovo shto sam vam opisao pravilan nachin lechenja pomenutog problema,
sve najbolje
Read more: http://www.doktor.rs/forum/posting.php? ... z30It1Bgem
moja cerka poslednjih godinu dana povremeno ima tegobe sa ushima...
proshle godine je osetila bol u uhu i otisla u dom zdravlja gde joj je jedna od med. sestara krajnje neljubazno i neprofesionalno nekakvim "sumnjivim" spricem ispirala uho... nakon izvesnog vremena, cerka odlazi u drugu ustanovu gde joj rade bris i pronalaze stafilokok... ispiraju joj ushne kanale,prepisuju Panaklav I kapi citeral infekcija prolazi ali se ponovo javlja posle par meseci, i tako u krug... urade joj bris, , infekcija prodje, nakon nekog vremena sve ispocetka...
mene interesuje koliko je ovo ozbiljno, da li je neko imao slichnih problema, postoji li uopshte mogucnost konachnog izlechenja bez recidiva infekcije, i da li je ovo shto sam vam opisao pravilan nachin lechenja pomenutog problema,
sve najbolje
Read more: http://www.doktor.rs/forum/posting.php? ... z30It1Bgem