Kasnjenje menstruacije preko 2 nedelje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Micy94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 11, 2014 10:17 pm

Kasnjenje menstruacije preko 2 nedelje

Post od Micy94 »

Zdravo. Kasni mi menstruacija nesto vise od dve nedelje, jos uvek nisam uradila test trudnoce, imam trenutan bol u stomaku, znaci, boli par minuta pa prestane i tako par puta na dan. Bol nije mnogo jak ali je dosadan i non stop me tera da mokrim, imam osecaj da sam stalno gladna, i tada me boli stomak i cim nesto pojedem bol prestaje.

Ja i muz se nismo pazili, zelimo bebu.

Pre mesec dana sam posetila ginekologa, uradila ultrazvuk, papu i kompletno ceo pregled, bilo je sve savrseno. Tada sam imala bol u grudima, i najvise sam zbog toga otisla. Dr mi je dao kremu i sada je sve ok.

Zanima me sta to moze da bude, nisam trenutno u mogucnosti da ponovo posetim ginekologa.

hvala unapred za odgovor. :)
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Re: Kasnjenje menstruacije preko 2 nedelje

Post od *kristal * »

zasto ne uradis test?Ne znam cemu cekanje
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: Kasnjenje menstruacije preko 2 nedelje

Post od Zli doktor »

Micy94 napisao:Zdravo. Kasni mi menstruacija nesto vise od dve nedelje, jos uvek nisam uradila test trudnoce, imam trenutan bol u stomaku, znaci, boli par minuta pa prestane i tako par puta na dan. Bol nije mnogo jak ali je dosadan i non stop me tera da mokrim, imam osecaj da sam stalno gladna, i tada me boli stomak i cim nesto pojedem bol prestaje.

Ja i muz se nismo pazili, zelimo bebu.

Pre mesec dana sam posetila ginekologa, uradila ultrazvuk, papu i kompletno ceo pregled, bilo je sve savrseno. Tada sam imala bol u grudima, i najvise sam zbog toga otisla. Dr mi je dao kremu i sada je sve ok.

Zanima me sta to moze da bude, nisam trenutno u mogucnosti da ponovo posetim ginekologa.

hvala unapred za odgovor. :)
Može da bude svašta nešto... recimo vanmaterična trudnoća između ostalog...
Idite kod doktora da uradite ultrazvuk...
Odgovori