dugo godina sam pacijentkinja Perinatala. Na svako moje pitanje i molbu DO SADA (DOK JE RADILA NENA- SESTRA NA ŠALTERU) sam dobila adekvatan odgovor naravno sa ogromnom ljubaznošću i sa uvek par lepih i utešnih reči. Ona je bila ta koja je već posle mog predstavljanja znala ko sam i kakav problem imam i šta treba da radim.
SADA-
ne znate ni koju ste ordinaciju dobili kada pozovete telefonom; da ne kažem da bilo kakvu informaciju, a bez da dolazite lično i zakazujete, NE MOŽETE DOBITI.
VELIKA ŠTETA ZA PERINATAL A PONAJVIŠE ZA DUGOGODIŠNJE PACIJENTKINJE. PA ZAR OPET NOVOJ SESTRI OD PRE I OD POSLEPODNEVA TREBA DA OBJAŠNJAVAM OD KULINA BANA, MADA OVE SADA NISU NI ZAINTERESOVANE KAKAV PROBLEM IMA PACIJENT.
VAŽNO JE SAMO KADA ME ZAKAZATI!!!!!!!
NENA JE PRE SVEGA BILA DOBAR PSIHOLOG I UVEK JE POKAZALA DA JOJ JE DO PACIJENTKINJE STALO I DA ŽELI DA JOJ POMOGNE.
TAMO VIŠE NEMATE KOME DA SE OBRATITE A DO DOKTORKE DOĆI JE GORE NEGO DO TADIĆA.
PITAM SE DA LI DOKTORKA ZNA KAKVA JE ATMOSFERA VAN ORDINACIJE.
JA I MNOGE MOJE PRIJATELJICE SE OSEĆAMO IZNEVERENO!!!!
razočarana pacijentkinja u Perinatal - Novi sad
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Nisam znala da je Nena napustila ordinaciju. Bas bih trebala uskoro da idem na neke konsultacije i ovo sto sam cula mi se uopste ne svidja. Kad se licno uverim u to kakva je situacija ,javicu se. Inace, pacijent sam u ovoj ordinaciji vec 8 godina i sve najlepse mogu da kazem i o doktorki i o ostalom osoblju.