Prevaranti

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
boleguc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 08, 2013 12:22 am

Prevaranti

Post od boleguc »

Dragi forumaši,

Odlučio sam da otvorim ovu temu u nadi da ćete pratiti moj primer i prevarante na koje naiđete dodati na ovaj spisak, tako da ih sad reklamiramo, ali onako kako ih treba predstaviti, a ne kao iscelitelje i svetitelje, kako se oni sami uglavnom predstavljaju.
Ne mogu da opišem koliko sam ogorčen što postoje ovakvi ljudi, ali očigledno ih ima, i to više nego što mislimo.

Ja bih započeo sa Zoranom Mitrovićem, travarem iz Šida koji je "lečio" moju pokojnu sestru. Skupo nam je naplatio sve svoje meleme, čajeve i gluposti (platili smo to sve oko 1000 evra), a na kraju je ona platila i svojim životom. Ako je ikome palo na pamet kod njega da proba nešto kod njega (a on navodno leči sve što vam padne na pamet), savetujem vam da to ne uradite... Godinu dana je pila njegove gluposti, koje su, uzgred, odvratne, držala se njegovog plana ishrane, da bi to sve na kraju rezultiralo još agresivnijim tumorom na mozgu, gradusa IV, i njenom smrću nekoliko meseci kasnije, kada je već bilo kasno za bilo šta drugo...
Evo i njegove slike, reklamira se i na internetu.
Slika
Odgovori