Opadanje dlaka sa brade !

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

dzagi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 3:39 pm

Re: Opadanje dlaka sa brade !

Post od dzagi »

Pozdrav svima!

Imam isti problem...prije 15 dana mi je na tri mjesta, na bradi opala dlaka, gdje su se formirala tri kruga, koja su se vremenom sirila. Otisao sam dermatologu koji mi je prepisao antibiotike i nekakvu mast, ali to nije pomoglo. Zatim sam otisao stomatologu i uradio kompletan snimak vilice, nakon cega je stomatolog utvrdio da se nalazi nesto izmedju dva korjena zuba, nekakva crna tacka. Prije par dana sam imao malu operaciju, gdje je stomatolog izvrsio ciscenje korjena upitnog zuba i odstranio tu malu tacku, tj. nekakvo tkivo koje se formiralo kod korjena zuba. Rekao mi je da bi se dlaka na bradi trebala povratiti kroz naredna tri mjeseca. I takodje mi je rekao da je ovaj problem nestanka dlake na bradi i kosi najcesce uzrok oboljelih zuba ili posledice infekcije zuba, sto se ispostavilo da je bio kod mene problem.
Ako bude kakvih rezultata javicu vam se:)
mirsad94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 31, 2011 6:47 pm

Post od mirsad94 »

pozz,
imam problem sa mladozom,medjutim to nije pravi mladez to je tamno smedja fleka na licu koja ima dlakice i izgleda kao obicna brada,ali to je samo na jednoj strani lica dok na drugoj ima manje dlakica.Isao sam doktoru i rekao da je to nastalo kada sam se prvi put brijao da sam bio alergican na neku substancu i da je to nastalo prilikom prvog izlozenosti suncu nakon brijanja.dermatolog je rekao da kupim neke kreme(limunska i neka dr)i da ce to nestati.polako nestaje ali to sporo traje(vec 2 god mozda ili vise)
da li je neko imao slican slucaj i kako ubrzati proces da nestane?

hvala na odg
borko_micovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 01, 2013 2:15 pm

Post od borko_micovic »

Da li bele dlake posle nekog vremena postaju crne? :D
Mire -Vienna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 23, 2014 5:08 pm

Post od Mire -Vienna »

Cao drugari.kao i svi vi ovde koji ste na forumu imam i ja isti problem.29 mi je godina
I opadanje brade se pojavilo prije godinu dana.zahvacen je vrat
I tu se formiraju krugovi.primjetio sam da brada postaje bijela taj dio tijela nekako utrne i
Onda dolazi do opadanja.mazao sam bjelim lukom ali nista.
Molim sve vas koji ste se izlijecili da mi kazete na koji nacin bio bi vam jako zahvalan.
Ja sam takodje na Facebooku i ime mi je
Almir Velagic
Pozzz
roletneigor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 23, 2014 6:50 pm

Post od roletneigor »

Imam problem sa opadanjem dlaka na bradi,za sada je zahvacen predeo ispod desne vilice i siri se ka vratu ???
Mire -Vienna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 23, 2014 5:08 pm

Post od Mire -Vienna »

Imamo isti problem niko se nejvalja jos...jel ti ponekad utrni mjesto gdje ti brada opada.koliko imas godina?
milostt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 13, 2010 10:54 pm

Post od milostt »

Mire -Vienna napisao:Imamo isti problem niko se nejvalja jos...jel ti ponekad utrni mjesto gdje ti brada opada.koliko imas godina?

gugluj bolest alopecija areata to je 99%. autimuno obolenje, nova terapija je prp plazma obogacena trombocitima i faktoima rasta sto pomaze. nekad pomazu i male doze kortikosteroida.
Odgovori