postoperativno stanje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
bice
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 28, 2008 8:38 pm

postoperativno stanje

Post od bice »

Moja tema se odnosi na jedan problem moje prijateljice koja ima 50 god. One je operirala miom materice pre jedne godine i 2 meseca . Operaciom je izvageno matka i jajnici .Postoperativan oporavak je isaao nopmalnim tekom . POsle 2 meseca odmora od posao , *ona radi kao cistacica u privatnoj ginekoloskoj ordinaciji * vraca se na posao . Odmah je pocela da oseca bolove u donjem stomaku oko 2 prsta ispod pupka . Pored bolova u stomaku kaze da joj se javlja neki iscedak iz vagine . Ona je radila sve kontrole kod ginekologa . Eho pregled je uredan , PAP test isto dobar. Pregled urine daje nalaz sa leukocitima sa 2 plusa jacine . ZA ovaj period od jedne godine ona traga za odgovor zasto oseca ove tegobe koje kaze ponekad nestanu , kad je odmorena .
Molim za savet oko ovaj problem moje prijateljice koja je inace prilicno zabrinuta i hoce da zna nesto vise , kako moze da je u redu ginekoloski , kao sto joj kaze maticni ginekolog.
Zabrinuta prijateljica.
Odgovori