Da li bi mogao neko da me posavetuje?
Majka je pre 4 god. operisala karcinom dojke. Posle operacije su usledile hemio i zracna terapija. Usledio je oporavak i svi smo pomislili da je bolest pobedjena.
Medjutim, pre 6 meseci je pocela da oseca bolove u ledjima. Lekari nisu pridavali paznju ovoj cinjenici kao ozbiljnoj. Kada su bolovi ucestali i postali neverovatno jaki,
jedva smo dosli do skenera koji je na nase ogromno zaprepascenje pokazao metastaze na kicmenim prsljanovima. Sada je u jako losem stanju, jedva pokretna.
Bolovi su konstantni i uzasni, a lekari su prepisali ponovo terapiju zracenjem
(koju jedva izdrzava zbog iscrpljenosti), sa naglaskom da je to zracenje koje ce samo ublaziti bol i nista vise. Precutno sugerisuci da medicina ne moze vise od toga.
Ocajni smo, da li treba probati imunofan?!
Hvala unapred na savetu!!!
da li probati sa imunofanom?
Re: da li probati sa imunofanom?
Cao,
Moja mama ima metastazu na 10om prsljenu, a inace je primarni karcinom bio na plucima, pa onda mozak, pa to rijesimo Gamma knife terapijom i sad ovo. Ja sam nabavila Imunofan i pocela je juce da ga prima, od njega ne moze da bude gore koliko sam ja shvatila. Razgovarala sam sa ljudima koji su ga primali i koji ga jos uvijek primaju i kazu svi da su zadovoljni. Ne moze da joj odmogne, moze samo da pomogne. Moja mama je isto u teskom stanju, vise ne moze ni do kupatila sama, tako da te potpuno razumijem.
Nadam se da sam ti bar malo pomogla
Pozdrav!
Moja mama ima metastazu na 10om prsljenu, a inace je primarni karcinom bio na plucima, pa onda mozak, pa to rijesimo Gamma knife terapijom i sad ovo. Ja sam nabavila Imunofan i pocela je juce da ga prima, od njega ne moze da bude gore koliko sam ja shvatila. Razgovarala sam sa ljudima koji su ga primali i koji ga jos uvijek primaju i kazu svi da su zadovoljni. Ne moze da joj odmogne, moze samo da pomogne. Moja mama je isto u teskom stanju, vise ne moze ni do kupatila sama, tako da te potpuno razumijem.
Nadam se da sam ti bar malo pomogla

Pozdrav!
Re: da li probati sa imunofanom?
Pozdrav @hope@, i hvala na odgovoru.
Kontaktirao sam Milosa(milosverauzivot), i preko njega nabavljam imunofan.
Moja mama je trenutno takodje u veoma teskom stanju. Vezana je za postelju, iscrpljena, u bolovima. Imunofan vec koristim u drugom setu: prvi je bio 10 injekcija, pauza 7 dana pa drugi. Mogu slobodno da potvrdim ono o cemu je Milos pisao
(kome se i ovom prilikom zahvaljujem na svemu): IMUNOFAN POMAZE !!!
Iako se radi o veoma teskom stanju, efekat je vidljiv!!!
Nazalost, on sam od sebe nece resiti problem, vec je samo jedan stepenik u borbi punoj agonije i neizvestnosti.
Moja borba i dalje traje, nema predaje.
Nadam se da ce i tvojoj mami biti bolje...
Kontaktirao sam Milosa(milosverauzivot), i preko njega nabavljam imunofan.
Moja mama je trenutno takodje u veoma teskom stanju. Vezana je za postelju, iscrpljena, u bolovima. Imunofan vec koristim u drugom setu: prvi je bio 10 injekcija, pauza 7 dana pa drugi. Mogu slobodno da potvrdim ono o cemu je Milos pisao
(kome se i ovom prilikom zahvaljujem na svemu): IMUNOFAN POMAZE !!!
Iako se radi o veoma teskom stanju, efekat je vidljiv!!!
Nazalost, on sam od sebe nece resiti problem, vec je samo jedan stepenik u borbi punoj agonije i neizvestnosti.
Moja borba i dalje traje, nema predaje.
Nadam se da ce i tvojoj mami biti bolje...