pseudomemraozni koalitis krvava dijareja
pseudomemraozni koalitis krvava dijareja
Molila bih savet od strucnih lica i odonih koji su prosli slicno! Naime,2 meseca sam se borila sa clostridium difficile,koju sam zaradila posle velikog koristenja antibiotika.Oba puta sam lecena sa Vankomicinom,ali dijareja i sluz su i dalje nastavili da mi prave probleme. Juce mi je uradjena kolonoskopija,gde je ustanovljen pseudomemraozni koalitis,i to na dva dela gde se creva previjaju, sa jedne i druge strane. Uzeta mi je biopsija! Medjutim sinoc kad sam otisla kuci,prvo mi je samo sluz izlazila kao nesto pjenasto zuto,pa je onda bilo sukrvice,da bi posle toga izasle mozda oko 3 velike supene kasike krvi pomesane sa sluzi. Nazvala sam infektivnu,gde su mi rekli ako se ponovi da se javim. Jutros opet odem u Wc,ponovo proljev skroz krvav, ta krv je tamna,kao kad se krv vadi iz vene,i ima neih krvavih trakanaca,kao lohije poslije porodjaja. Na infektivnom su mi samo izvadili krv koja je bila uredna,i nisu mi dali nikakvu terapiju! Sad imamjakegrceve i to sa te strane gde mi je pronadjena ta bela naslaga na kolonoskopiji. Koji je vas savet sta da radim? Da li da strahujem od toksickog megakolona?