Gde svrsiti :)

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
dzonislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 12, 2013 11:56 pm

Gde svrsiti :)

Post od dzonislav »

imam pitanje....imam devojku oko godinu dana, i hocemo da probamo da imamo odnose bez kondoma, pa malo mi glupo jel ne znam gde da svrsim....dal na nju, dal da imam neku maramicu ili sta da radim...molim za pomoc
Simgauzz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 24, 2013 1:25 am

Re: Gde svrsiti :)

Post od Simgauzz »

Ja sam neiskusan ali evo dacu ti jedan savet, pricaj sa devojkom na tu temu, i slobodno je pitaj gde bi ona zelela da ti svrsis, predlozi joj i ti nesto kao npr. guza, grudi, stomak.. ja sam sa mojom o tome opusteno pricao iako dosad jos nisam imao odnos jer imam problem koji cu resiti u roku od nedelju dana nadam se :P To ti je moj savet, a uostalom ne bi trebao da bude problem njoj bilo gde da svrsis, jedino ako je bas gadljiva :)
Vokabular
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 08, 2013 9:39 am

Post od Vokabular »

Po licu.
dr.house10
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 30, 2013 11:04 pm

Post od dr.house10 »

Mene zanima posle koliko minuta mogu ponovo da spavam sa devojkom kada svrsim posle prvog seksa bilo u kondom, bilo maramicu, nebitno.. Kada prestaje dejstvo sperme sa penisa ako ostane nesto, ili moram da se kupam obavezno??
dzonislav
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 12, 2013 11:56 pm

Post od dzonislav »

Simgauzz napisao:Ja sam neiskusan ali evo dacu ti jedan savet, pricaj sa devojkom na tu temu, i slobodno je pitaj gde bi ona zelela da ti svrsis, predlozi joj i ti nesto kao npr. guza, grudi, stomak.. ja sam sa mojom o tome opusteno pricao iako dosad jos nisam imao odnos jer imam problem koji cu resiti u roku od nedelju dana nadam se :P To ti je moj savet, a uostalom ne bi trebao da bude problem njoj bilo gde da svrsis, jedino ako je bas gadljiva :)

hvala drugar....pa to sam i ja mislio, bolje da pricam otvoreno sa njom i da mi ona kaze...hvala na savetu, i zelim ti da sto pre resis te probleme koje imas ;)
Odgovori