Mislim da sam trudna! MOLIM POMOĆ!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Mislim da sam trudna! MOLIM POMOĆ!
Bok ljudi! Stvarno bih vas zamolila da procitate ovaj tekst jer mi HITNO treba necije misljenje. Imam decka. Nismo stupili u spolni odnos. No,brine me trudnoca. Prije nekih mjesec,dva dana sam ga dirala i on mene. Vrlo smo pazili da sperma ne dode do nje. On je svrsio i nije me dirao prstima umrljanim spermom. No,nekoliko puta smo lezali goli jedan na drugome.Opet naglasavam da nismo stupili u spolni odnos,te da me nije dirao prstima umrljanim spermom.No brinem se,posto je on bio na njoj,ali malo sperme izlazi i prije ejakulacije. Posto nije bio u meni i stvarno smo pazili smatram da nebi trebala biti trudna. No,u zadnjih par dana osjecam se vrlo nelagodno,i imam neke simptome trudnoce poput bolova u grudima(nisam u pmsu) i napuhnutost u trbuhu,te ucestalo mokrenje. Zaista mislim da sam trudna. Molim nekog za misljenje. Unaprijed hvala !
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 03, 2014 8:08 pm
Re: Mislim da sam trudna! MOLIM POMOĆ!
imas nesto sto se zove test za trudnocu ako nisi znala.........
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ako je sve bilo tako kako si opisala, sanse za trudnocu nema. Ti simptomi koje spominjes imaju i mnogo drugih uzroka sem trudnoce, a kod tebe su verovatno i na nervnoj bazi. Menstruacija ti ne kasni (mada i to moze da se desi kad si pod psihickim pritiskom), do odnosa nije doslo, dakle opusti se i sve ce biti ok. A ukoliko vec imas partnera i razmisljate o odnosu obavesti se na vreme o zastiti, da ne bi sebe svakog meseca mucila razmisljajuci dal si trudna ili ne.
Boze , sta sve neću pročitati
ehehehehe Naravno da ne mozes da zatrudnis ako nije doslo do polnog odnosa 

Veliki pozdrav svima, treba mi pomoc...trebala bi da dobijem za nekih petnaestak dana, ja i moj dragi smo imali odnos ali nije svrsio u mene..jedino ako se nije omakla koja kap a nisam osetila
cesto imamo odnos, a imali smo u plodnim danima.Imam glavobolje vec par dana(a nemam bas ovako ucestalo glavobolje) mokrim cesto(a nemam nikakav bol u predelu jajnika kao kad je prehlada u pitanju) ujutru rano imam potrebu da jedem sto nisam nikad..promene raspolozenja, bolne grudi, umor, iscrpljenost...da li neko moze da mi kaze iz iskustva postoji li mogucnost da sam trudna...? 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Prekinuti snosaj nije nikakva kontracepcija, pogotovo ne kad su plodni dani u pitanju. Takvu vrstu zastite treba da koriste samo oni parovi kod kojih moguca trudnaca nije neki problem.
Zaista ne razumem danasnje devojkekoje uz toliko informacija koje su dostupne na internetu i raznih oblika kontracepcije ipak svakog meseca sebi priredjuju tu muku i razbijaju glavu da li su trudne ili ne.
Drage moje ako hocete da budete velike i imate odnose, onda se ponasajte tako i prema svom telu.
A za pitanja da li sam ili nisam trudna, postoji test za trudnocu ili test iz krvi koji se radi kod lekara. Niko od nas ovde nije vidovit pa da vam tako nesto na osnovu jednog tekstica moze da kaze!
Zaista ne razumem danasnje devojkekoje uz toliko informacija koje su dostupne na internetu i raznih oblika kontracepcije ipak svakog meseca sebi priredjuju tu muku i razbijaju glavu da li su trudne ili ne.
Drage moje ako hocete da budete velike i imate odnose, onda se ponasajte tako i prema svom telu.
A za pitanja da li sam ili nisam trudna, postoji test za trudnocu ili test iz krvi koji se radi kod lekara. Niko od nas ovde nije vidovit pa da vam tako nesto na osnovu jednog tekstica moze da kaze!