Ne tako veliko mali problem.

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Cherry Pie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 28, 2014 11:53 am

Ne tako veliko mali problem.

Post od Cherry Pie »

Ovako... Imam 16 godina i primetila sam da mi je jedna "mala usna" mnoogoo drugacija od druge, cak je i malo tamnija. Izgleda jako cudno i mnogo je duza od ove druge. Spavam sa deckom vec nekoliko meseci, ali to se pojavilo pre toga. Isla bih kod ginekologa, ali za to mi treba licna karta ili majka. Druga opcija ne dolazi u obzir, posto mi je majka veoma histericna i sizi i za najmanju sitnicu, stoga mogu samo da zamislim kako bi se ponasala kada bi saznala da joj je cerka izgubila nevinost... Ima li neko neki savet? :D
katelara
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 30, 2014 8:32 am

Re: Ne tako veliko mali problem.

Post od katelara »

Zato sam reshila da u toku dana posvetim ovoj temi malo vremena i da vam pishem delove jedne odlichne knjige. Napisala ju je Dr Hilda Hacherson, docent akusherstva i ginekologije na Medicinskom fakultetu Kolumbija i direktorke Njujork centra za seksualno zdravlje zena.
kate
Odgovori