MUTAN VID NAKON OTOKA KAPKA!

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Chepa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 22, 2014 4:14 pm

MUTAN VID NAKON OTOKA KAPKA!

Post od Chepa »

Pozdrav svima! Pre nekih mesec dana pojavio mi se otok na gornjem kapku desnog oka. Bio je naduven i na dodjem rubu tog kapka, ispod trepavica, stvorila se i kvrzica iz koje se iscedilo vrlo malo tog nekakvog gnoja da kazem, ali nista preterano. To je drugi put da mi se desio takav otok. Prvi put nije bilo problema, ali nakon ovog drugog otoka vid na desnom oku mi je pomalo zamucen. Ne pravi mi smetnju ali primecujem razliku kada pogledam na oba oka pojedinacno. Recimo slova koja mogu da procitam levim okom na odredjenoj daljini, desnim ne mogu da razaznam. Inace imam Blefaritis, ali do sada nisam imao problema sa vidom, odlicno vidim, ovo je prvi put da imam smetnju. Mislio sam da ce vid na ovom oku da se izbistri ali stagnira ovako vec mesec dana. Oko mi je cisto inace, znaci nema skrame niti sam ga ostetio bilo cime fizicki, tako da je taj otok doveo do toga. Sta vi mislite o tome?! Hvala unapred!
Odgovori