Problem pri prvi pokusaj za odnos sa curom :S

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
ETX
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2012 4:31 pm

Problem pri prvi pokusaj za odnos sa curom :S

Post od ETX »

Imam 17god i sam ucenik srednje medicinske , zavrsavam ovu god. , nisam impotentan , imam normalnu erekciju i sve to , ali pre nekoliko sati sam imao prvi pokusaj , prvi put da pokusam da imam odnos sa curom i u toku pokusaja imam pad erekcije , pogotovo u misionerskoj pozi kad treba da penetriram i da dodje do defloratio jer je cura nevina .. Kad sam to probao naiso sam na neku kost , verovatno karlicnu , verovatno promaseni otvor :S .. Cura ima tremu , a to i meni cini takodje dodatnu napor i tremu .. Privlaci me totalno , mislim da mi nije problem psiha nikako i gledao sam slike po net-u gde se nalazi hymen i gde je otvor za seksualni cin , lepo sam i pogledao , "mislism" da ga nisam promasio verovatno , uostalom sam na praksi u bolnici na odeljenju za ginekologiju dovoljno pregleda video (normalno pod strogom tajnoscu) i ne bi trebao tu da gresim.. Ne znam u cemu je problem.. Vrlo zanimljiva stvar je to sto kad probam prstom da penetriram , to njoj zadaje jak bol , a nisam uso prstom ni 2cm , dok penisom udjem skoro do pola i ona ne oseca nikakav bol , ali zbog pada erekcije ja nemogu da produzim i prekinem jer mislim da nisam uradio nesto kako treba i valja i da je nisam skinuo..Njena vulva-vagina izgleda od prilike ovako http://www.queensgynaecologyclinic.com/ ... rhymen.jpg E sad ja ovde ne vidim gde je urethralni otvor .. i kod nje sam isto naiso na takvu stvar ovde pokazana kao cirkularni hymen i ispod kao neka dupka i probao sam i gore i dole prstom da penetriram i ona oseca bol kad penetriram u oba dela..Nemogu tacno da razgranicim hymen i urethralni otvor , nemoguce da je urethralni otvor toliko mali da ga ne mogu videti ili ja nisam dovoljno rasirio male usne da bi video hymen :S Neki predlog , resenje kako se resiti ove stvari..Mozda ginekoloski pregled cure ili tako nesto ? Hvala unapred.
ETX
Novi član
Novi član

Re: Problem pri prvi pokusaj za odnos sa curom :S

Post od ETX »

P.S. Da nije mozda takav osecaj kad probijas hymen da naidjes na nesto jako tvrdo pa da izadje da sam ja mozda ipak bio na pravom mesto ali nisam dovoljno jako toj uradio ? :/
ETX
Novi član
Novi član

Post od ETX »

OCE LI MI NEKO ODGOVORITI I POMOCI ILI SLABIJE :( :-?
*kristal *
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2012 8:36 pm

Post od *kristal * »

samo polako i bez panike,nije to toliko komplikovano kako se cini,polako nadji otvor vagine i tu ti je himen,ne znam sta ce ti uretralni otvor on je visocije gore ,ako se bojis da ne pogresis neces sigurno
ETX
Novi član
Novi član

Post od ETX »

*kristal * napisao:samo polako i bez panike,nije to toliko komplikovano kako se cini,polako nadji otvor vagine i tu ti je himen,ne znam sta ce ti uretralni otvor on je visocije gore ,ako se bojis da ne pogresis neces sigurno
hvala
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Iz tvog posta bih rekla da oboje imate jos dosta treme. To je normalno pri prvom, drugom, trecem... pokusaju. Ono sto je najbitnije je da se opustite, pa da polako probate. Tu nije nista strasno ako par puta ne bude sve onako kako si ocekivao, pa cak je ok i ako ne bude penetracije. Svaki put cete se osecati bolje i sigurnije, prijatnije jedno sa drugim. S tim ce i trema prestati. Devojka oseca bol verovatno zato sta je sva u grcu, tako da treba sa svim ici polako. Kao sto rekoh, doci ce to sve na svoje mesto, samo polako i bez panike. U seksu je najbitnije da se obe osobe osecaju opusteno i lepo.
ETX
Novi član
Novi član

Post od ETX »

Dea napisao:Iz tvog posta bih rekla da oboje imate jos dosta treme. To je normalno pri prvom, drugom, trecem... pokusaju. Ono sto je najbitnije je da se opustite, pa da polako probate. Tu nije nista strasno ako par puta ne bude sve onako kako si ocekivao, pa cak je ok i ako ne bude penetracije. Svaki put cete se osecati bolje i sigurnije, prijatnije jedno sa drugim. S tim ce i trema prestati. Devojka oseca bol verovatno zato sta je sva u grcu, tako da treba sa svim ici polako. Kao sto rekoh, doci ce to sve na svoje mesto, samo polako i bez panike. U seksu je najbitnije da se obe osobe osecaju opusteno i lepo.
hvala , napredujemo
Odgovori