VIGEL zenska vijagra

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ragazza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 24, 2006 5:23 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

VIGEL zenska vijagra

Post od ragazza »

Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ''zenskim orgazmom u gelu''i naravno kakva su bila.Razmisljam o tome ali se plasim nezeljenih efekata!pozz
Diamondia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 03, 2006 7:08 pm

Post od Diamondia »

Mozda kasnim sa odgovorom, ali nema veze.

Probala sam VIGEL i nema apsolutno, ali bas nikakvih efekata, pa ni stetnih. Dakle cisto bacanje para.
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm

Post od obgyn »

Pa od kada se orgazam kupuje ??? u gelu ???
''zenskim orgazmom u gelu''i
Kada se Vi odlucite probati ovako nesto i koji su razlozi za takvu odluku ?
Pozdrav,
ObGyn
Diamondia
Novi član
Novi član

Post od Diamondia »

Razlog je zabava i zelja da se proba nesto novo. Mene licno je interesovalo moze li se orgazam pojacati ili brze dostici uz neki preparat, koji bi mogao eventualno da poboljsa dotok krvi do klitorisa i slicno.
obgyn
Stalni član
Stalni član

Post od obgyn »

O.K. razumijem...jedino bi bila steta da neke mlade zene bez dovoljno ili bolje receno bez kvalitetnog iskustva koje nisu dozivjele orgazam u dosadasnjim vezama ( % se krece izmedju 30-40 % ovisno o istrazivanju ) shvati da se orgazam moze postici upotrebom nekom medicinskom preparata ili gela.
Srecno i cuvajte se preparata koji nisu odobreni od strane zvanicnih farmaceutskih kuca ! takvo iskustvo moze da nanese nekad vise stete nego zadovoljstva.
Pozdrav,
ObGyn
Diamondia
Novi član
Novi član

Post od Diamondia »

To je veoma veliki procenat. Znate li mozda koliki procenat zena u nasoj zemlji ne dozivljava orgazam, pa ni tokom vise godina aktivnog seksualnog zivota? Cini mi se da je to prisutan problem i sama sam ga imala, pa je hvala bogu, resen.

Mozda bi trebalo otvoriti novu temu, o zenskom orgazmu, nisam videla da se raspravljalo, a verujem da se sa medicinskog stanovista moze stosta zanimljivo reci.
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

[OFF] Bila jedna slicna, malo obrnuta situacija, u jednom vicu kako je ON imao problem sa erekcijom, i kako se ONA namucila.....
Elem, doveo ON..... (ON je jedan, onaaako, primat dinarskog tipa, balkanskog senzibiliteta and manira,.... da ne lociram precizno) NJU na "gajbu”...... zbog-radi situacije zvane: “poznato je da muskarci imaju teranje svaki dan”....... Naoruzana svim svojim zenskim atributima i vestinama....... i nadasve voooljom...... krene ona iz daljine, uz muziku, u ritmu....... Kad on - nista....... Ona blize, on - nista. Kud ce, sta ce, angazuje ona ruke - nista,...... a izgulila godove na prstima - dzabe, mek ko dekin.... “A da probas ti to malo jezikom?”..... i ona probala....... probala, prooooooooobala...... jezik joj utrnuo i cela vilica - zalud!!!...... Odgurne je i progovara "umilinim" glasom: “Mrchi jadna, jes’ to tebi prvi put desava???”

Naravoucenije:............................

hint: paaa, zakljucite sami/e [/OFF] Slika
obgyn
Stalni član
Stalni član

Post od obgyn »

Ijuuuuuuuuuuuuu ! :oops:

Kako Jane_doe probudise ove teme iz 'ljetnog sna'...neka,neka... :lol:
Pozdrav,
ObGyn
Korisnikov avatar