Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
Pozdrav svima!
Muka me naterala kao i sve nas ovde da razmenjujemo iskustva i da pomognemo jedni drugima koliko mozemo.
Mom ocu su pre 20 dana ustanovili da ima metastazu jetre. Pre nekoliko dana je radio MR i ustanovljeno je da ima preko 100 metastaza na jetri. Doktori u BG-u su ga otpisali i rekli da mu ispunjavamo sve zelje jer nade nema da prezivi. Svesni smo situacije ali ne predajemo se i tragamo za necim sto bi pomoglo.
Naime, narucili smo Vidatox sa Kube, ne iz Tirane niti bilo odakle drugo osim sa Kube.
Interesuje me koliko bi mogle da mu zaista pomognu ove kapi. Da se nadamo ili ne???? Kako one deluju ? 96% jetre mu je u metastazama.
Citam ovde razna iskustva ali bih voleo da nam neko pruzi jos neku nadu da znamo da nije sve gotovo.
Znacio bi mi bilo kakav odgovor osoba koje su koristile Vidatox i kojima je pomogao.
Veoma je hitno. Dani su u pitanju!!!!
Ако су дани у питању - немој да се уздаш у неке капи. Кажем ако су у питању ДАНИ - како ти кажеш.
Колико знам, у таквим случајевима може да помогне само драстична дијета са соковима од поврћа по Бројсовој методи.
Ово је само цитат са једног сајта:
Kancer može da živi samo od proteina iz čvrste hrane.
Prema tome ukoliko pijete samo sok od povrća i čajeve u trajanju od 42 dana kancerogeni tumor će izumreti dok će telo nastaviti da funkcioniše dobro.
Terapija se može obaviti upotrebom domaćih sokova ili sokova kupljenih u prodavnicama zdrave hrane.
Ne pijte više od pola litre na dan. Koktel je napravljen od cvekle, šargarepe, korena celera, crne rotkve i krompira.
300 gr. cvekle
100 gr. šargarepe
100 gr. korena celera
Otprilike 30 gr. crnih rotkvica
Krompir nije obavezan osim kod kancera jetre gde ima važnu ulogu.
Pomešaj ovo povrće u sokovnik i odstrani sve što nije sok (gust deo, talog). Čvrst deo predstavlja podlogu za razmnožavanje kancera. Pre početka tretmana isprobajte jednu četvrtinu litre soka na dan uz normalne obroke. Ovaj sok uzimajte kašikom.
Ne gutajte odmah zadržite ga neko vreme u ustima sa pljuvačkom. Po uputstvu odmah ujutro uzmite jednu i po šolju čaja za bubrege.
PredragPedja napisao:Pozdrav svima!
Muka me naterala kao i sve nas ovde da razmenjujemo iskustva i da pomognemo jedni drugima koliko mozemo.
Mom ocu su pre 20 dana ustanovili da ima metastazu jetre. Pre nekoliko dana je radio MR i ustanovljeno je da ima preko 100 metastaza na jetri. Doktori u BG-u su ga otpisali i rekli da mu ispunjavamo sve zelje jer nade nema da prezivi. Svesni smo situacije ali ne predajemo se i tragamo za necim sto bi pomoglo.
Naime, narucili smo Vidatox sa Kube, ne iz Tirane niti bilo odakle drugo osim sa Kube.
Interesuje me koliko bi mogle da mu zaista pomognu ove kapi. Da se nadamo ili ne???? Kako one deluju ? 96% jetre mu je u metastazama.
Citam ovde razna iskustva ali bih voleo da nam neko pruzi jos neku nadu da znamo da nije sve gotovo.
Znacio bi mi bilo kakav odgovor osoba koje su koristile Vidatox i kojima je pomogao.
Ako je zaista ovako kako ste napisali onda se radi o terminalnom stadijumu. Nemojte ga mučiti sa nikakvim dijetama jer neće imati baš nekog efekta. Primena raznih lekova koji se spominju na forumu (a koji su usput i vrlo skupi) isto neće imati nekog efekta.
Žao mi je što nemam ništa lepo da vam napišem ali mislim da bi bilo krajnje neetički sada propisivati razne lekove koji koštaju jednu ili dve prosečne faze jer je njihov uticaj na organizam u tako poodmaklim fazama vrlo zanemarljiv.
PredragPedja napisao:Pozdrav svima!
Koliko ja znam Vidatox je pokazao rezultate kod karcinoma pluća koji nema metastaze, tako da sumnjam da će pomoći vašem tati.
Mislim da treba da pogledate rad dr Boškovića Farmakoterapijska upotreba zeolita klinoptilolita u kojem navodi da je bilo dobrih rezultata kod tretiranja karcinoma upotrebom zeolita.
Takođe Vam preporučujem da potražite na netu informacije u imunofanu.