Molim za brzo misljenje

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kukavicamala
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 08, 2014 12:34 pm

Molim za brzo misljenje

Post od kukavicamala »

Dobar dan,
Ne znam da li je tema za kardio ali molim pogledajte...

poslednjih par mjeseci radim u Maroku.
]Konstantno sam pod stresom poslednjih par nedeljelja.
Stalno mi je neki nemir u grudima, uvece bas tesko zaspim.
E sad poslednjih par dana poceo sam da osjecam neku zlijezdu sa desne strane vrata.
Nije prevelika ali kad pomjeram glavu osjetim kako mi prelazi preko donje vilicne kosti.

Od straha sam poceo da jedem voce i povrce ali ipak nije to neki kvalitetan unos vitamina.
Posto sam imao pri sebi 2 kutije Cefaleksina koje sam ponio iz Srbije poceo sam da ih pijem i jutros sam upravo zavrsio prvu kutiju.Nisam isao kod doktora jer u Africi je to jako tesko a i bojim se da cu tamo zakacit neku bolest.

Juce ujutru cini mi se da mi je zlijezda na vratu bolja, ne znam da li se je smanjila ali vise mi ne smeta kad pomjeram glavu.
Ali pojavila mi se mala oteklina odmah pored usne skoljke, onaj dio koji se pomjera kad otvaramo/zatvaramo usta.Nije bolna ali se vidi kad se pogledam u ogledalu, a kad dodirujem rekao bih da je i to neka zlijezda ili neka hrskavica.

Ne znam sto da radim , osjecam se lose.
Sad sam pod dodatnim stresom zbog loseg zdravlja.
Ima li iko kakav savjet za mene? Ima li nesto sto nije opasno a sto mogu uzeti u apoteci da smanjim stres?
Imate li kakav savjet za zlijezde , potpuno sam prepanut.

Zaboravio sam reci , imam konstantan neki neobican osjecaj u ledjima izmedju
lopatica. Nije bol ali jeste mneki cudan osjecaj.
I naravno kasljem poslednjih dana, ono kad ocu jako da udahnem da napunim pluca obavezno se zakasljem.
I konstantno se znojim poslednjih par dana, ujutru , tokom dana, uvece.
Stalno izlazi neki hladan znoj iz mene.

Molim odgovorite sto prije.

Unaprijed Hvala!
Odgovori