Problem - Srce
Problem - Srce
Zdravo ,zeleo bi misljenje nekog strucnog ili nekog ko je mozda imao slican problem..pokusacu sto krace i sto jednostavnije da objasnim ..Dakle imam 32g i u zadnjih 1-2god. imam nekakav cudan pritisak u predelu srca tj levoj strani rebara.... osecaj je cudan i tesko je naci pravu rec ... to je kao da srce u jednom trenutku naraste onda ja pritisnem na rebra u tom delu oko srca posle cega se cuje kao neko krckanje i posle toga to sve prodje... svemu tome nisam pridavao nikakav znacaj do pre 3 meseca kada sam isao kod doktora da proverim krvnu sliku gde mi je uradio i ekg i nasao da mi je leva komora malo opterecena imao sam povisen krvni pritisak oko 95 ...da bi posle 2 dana i nalazi od krvne slike pokazali da mi je secer i holesterol u granici normale ali da su trigliceridi 10x veci od normale( nemam pri ruci nalaz ali secam se da je normala 150 a kod mene trigliceridi su bili 1026) e posle toga krecem sa zdravijom ishranom sad je vec sve svedeno u normalu cak sam oslabio i 10ak kg... da napomenem da sam se dugo bavio sportom ali u zadnjih 5 godina osim ceste setnje nemam nikakve druge sportske aktivnosti... za tih 5 godina nabacio sam 20 kg ,tako da sad imam oko 120kg na 183cm visine...i zadnjih godina imao sam veliki stres sto je i dan danas primetno ali u manjoj meri ...ne spavam onoliko koliko bi trebalo ... pricao sam sa doktorom za ovo cudno krckanje u predelu srca ispricao mu sve ovo (stres nervoza nespavanje itd.) Na sta sam dobio odgovor da je to sve u mojoj glavi i da nalazi pokazuju dobre rezultate...Unapred Hvala