pozz ...
MOlim za pomoc ,,,naime .lecimo ja i moj covek od 2009 /ureaplazmu ...tj on je konstatno imao uvek samo ureapalzmuu a ka pre toga hlamidiju ,
prosli smo 2 vantelesne ,prva sa spontani oba ploda ,druga /beta 0.za trecu nas odlozili jer ne uspevamo oboje u isto vreme da imamo cist nalaz ureaplazme .
nema koje antibiotike nismo pili ,koje trave ,smese ,cajeve ,razna mazanja genitalija /oboje .i nista .
poslednjih 4,5 meseci smo i nekako stigli do nekih rezultata ali za kratko .on je prosli mesec imao cist nalaz zahvaljujuci pravom urologu u bg tj ,pravoj semi .
ja ssam svo to vreme imala cak cista nalaza .posto radimo briseve skoro svaki mesec
kad se on ocsitio ,ja sad imam 10 na 4 ..non stop se tu vrti .danas sam odradila bris a i pn .pa cemo videti dalje ..molim za savet ,
pila sam zadnji put antibiotik ,vaginalete ,pila josip pancic caj ,pila solubitrat caj ,prala intimu EUCERIN intim gelom ,sada pijem caj od neoljustene zobi .za svaki slucaj.
ostaje mi a i puno ljudi mi je reklo za srebrnu vodu ,neznam koju uzeti ..molim za pomoc ,jako mi je bitno da i moj covek koristi nesto za intimu .jako sam zabrinuta
da napomenem da nemamo nikakve poteskoce,tipa svrab ,peckanje ,sekret itd...kao bebe smo

cisti...osim ove bestije
moj covek ima dvoje dece ,ali ocigledno da mu je ureaPLAZMA pomutila spermice i zato smo eto i prosli 2 vantelesne ,,,..los spermogram ima ...
imate li savet ?