Problem kod erekcije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 08, 2014 1:18 pm
Problem kod erekcije
Imam 16 godina, i kad je opusten mogu prevuci normalno, a kada je u erekciji ne mogu. Ne zelim se obrezivati, ne pada mi na pamet, jer znam kako je i sta je. Da li mogu sam to nesto uraditi, nekom kremom ili nekom vezbom? Molim odgovor
-
- Novi član
Re: Problem kod erekcije
Neki moj vrsnjak je to sam uradio i moze prevuci bez lekara.MarkoMarko1 napisao:Imam 16 godina, i kad je opusten mogu prevuci normalno, a kada je u erekciji ne mogu. Ne zelim se obrezivati, ne pada mi na pamet, jer znam kako je i sta je. Da li mogu sam to nesto uraditi, nekom kremom ili nekom vezbom? Molim odgovor
Šta znaš kako je i šta je?
Može se verovatno rešiti i bez obrezivanja, steroidnim kremama i vežbama, ali idi kod lekara da pogleda pa će ti reći šta i kako.
Može se verovatno rešiti i bez obrezivanja, steroidnim kremama i vežbama, ali idi kod lekara da pogleda pa će ti reći šta i kako.
-
- Novi član
Reci neku kremu koja je dobra ili neke vežbice, širenje kožice ili za dužinu. Moj drug isto nije mogao da prevuče, ali kaže da je sam uspeo, kupao se i šta ga znam radio. Sad može. Kad je u erekciji do pola dođe i kraj. Ne rizikujem dalje! Ništa me ne košta ako probam sam!